Tárolós vízmelegítő, villanybojler

 • Villanybojler a kényelemért

  A STIEBEL ELTRON villanybojler akár 85°C-os víz tárolására is alkalmas, minimális energiaráfordítással. Válasszon 5-től 1000 literes kivitelig.

  Villanybojler a melegvíz nyújtotta komfortzérzetért

   

  Nagyobb mennyiségű melegvízre van szüksége? A STIEBEL ELTíRON villanybojler kis energiaráfordítással tárolja Önnek az akár 85°C-os melegvizet. Igényeihez mérten választhat 5-1000 literes villanybojlereink közül. A konyhában és a fürdőszobában szükséges melegvíz folyamatos biztosítása az Ön kényelmét szolgálja, legyen szó családi vagy társasházról. Élvezze a kényelmet első osztályú termékekkel!

  Termékeink megbízható, hatékony és könnyen kezelhető megoldást kínálnak a melegvíz ellátásra. Energiahatékonyságuk, kompakt kialakításuk és tartósságuk révén hosszú távú befektetést jelentenek, melyek garantálják a megbízható és kényelmes melegvíz ellátást az otthonában.

  A STIEBEL ELTRON bojlerei hatékony hőszigeteléssel vannak ellátva, amely minimalizálja az energiaveszteséget és csökkentik a fűtési költségeket. A precíz hőszabályozás lehetővé teszi a bojler vízhőmérsékletének pontos beállítását, így a felhasználók személyes preferenciáinak megfelelően tudják szabályozni a vízhőmérsékletet.

  A bojler méretének köszönhetően könnyedén telepíthetők a kis méretű fürdőszobában vagy a konyhában, szem előtt tartva, hogy ne foglaljanak sok helyet. A villanybojler robosztus kialakítása hosszú élettartamot és megbízható működést eredményez.

  Az elektromos bojlerek különböző teljesítményű és típusú változatokban érhetők el, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb modellt. A villanybojlerek teljesítménye általában kilowatt (kW) egységben kerül megadásra, ez határozza meg, hogy mennyi meleg vizet képes a bojler biztosítani adott idő alatt.

  Termékeink között megtalálható kisebb teljesítményű modell, amely ideális választás olyan helyeken, ahol kevesebb melegvízre van szükség. Ez a típusú bojler általában alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, ami hozzájárul az energiahatékonysághoz és a költségmegtakarításhoz.

  Nagyobb teljesítményű elektromos bojlereink nagyobb háztartások számára ideális választás. Ezek a termékek nagyobb mennyiségű melegvizet képesek biztosítani rövidebb idő alatt, ami kényelmes és gyors melegvíz ellátást eredményez.

  Milyen előnyökkel jár a villanybojler?

  Mivel általában a fogyasztási hely közelében kerül elhelyezésre a csőrendszerben keletkező hőveszteség a minimálisra csökkenthető. Ezeket a készülékeket beltéren használják, a külső környezeti hatásoktól védett helyiségekben, így tovább csökken a hőveszteség, és a készülékek élettartama is jelentősen megnő.

  Egyes villanybojlerek hozzákapcsolhatóak pl. szolár rendszerhez, vagy más megújuló energiát hasznosító készülékekhez. Természetesen ezzel jobban kímélhetjük a környezetet, nem beszélve a megoldás anyagi előnyeiről is.

  A villanybojler mindezek mellett egyszerűbb és olcsóbb, mint a gázbojler, nem függ a gáz bevezetésétől és nincs hatósági engedélyhez kötve. Mivel a villanybojler felépítése egyszerű, ezért a termék ára is igen kedvező lehet. Bár léteznek ma már olyan modellek is, amelyek számos extrát tartalmaznak.

  • Megbízhatóság és tartósság: bojlereink rendkívüli élettartammal rendelkeznek. Az elektromos vízmelegítőik masszív kialakítással és tartós anyagokkal rendelkeznek, így hosszú távon is megbízhatóan működnek. Nem kell aggódniuk a rendszeres karbantartás miatt, hiszen a STIEBEL ELTRON bojlerek tervezése a tartósságra és a megbízhatóságra összpontosít.

  • Teljesítmény és hatékonyság: vízmelegítőink max teljesítményt nyújtanak. A készülékek többféle teljesítményben elérhetőek, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő kapacitást a meleg víz szükségleteinkhez. Például az elektromos bojlerek hatékonyan melegítik fel a vizet, és gyorsan elérhetővé teszik azt a mindennapi használat során.

  • Egyszerű telepítés és használat: az elektromos vízmelegítők könnyen telepíthetők és egyszerűen használhatók. A STIEBEL ELTRON bojlerek gyakran kompakt mérettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi az egyszerű beépítést szűkebb helyekre is. A készülékek intuitív vezérlőpanellel rendelkeznek, amelyek könnyen kezelhetők, így a meleg víz használata mindig egyszerű és kényelmes.

  • Energiatakarékos és környezetbarát megoldás: a hatékony hőszigetelés és az intelligens vezérlés lehetővé teszi, hogy a villanybojler pontosan a szükséges mennyiségű meleg vizet állítsa elő, minimalizálva ezzel az energiafelhasználást. Az elektromos vízmelegítő időzített üzemeltetése rendkívül energiatakarékos megoldást kínál. Például a beépített időzítő funkció használatával beállíthatja a bojler be- és kikapcsolását, így a meleg víz csak akkor áll rendelkezésre, amikor valóban szükség van rá.

  Tárolós vízmelegítő típusok - Villanybojlerek

  Hasznos tippek villanybojlert használóknak

  Az elektromos bojler használata egyszerű és kényelmes módja a meleg víz biztosításának otthonunkban. A háztartásokban található elektromos árammal működő vízmelegítők alapvetően két csoportra oszthatóak. Az átfolyós vízmelegítő főleg helyi melegvíz előállítására készült berendezés, kisebb mennyiségű vízigény esetén ajánlott.

  Az átfolyós vízmelegítők gyorsan melegítik fel a vizet, minimalizálva a várakozási időt. Ezzel a megoldással folyamatosan rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű használati melegvíz.

  A tárolós vízmelegítők, bojlerek pedig 30-200 literesek, általában családi házak, lakások teljes melegvíz igényének kielégítéséhez alkalmazzák. A tárolós vízmelegítőknek köszönhetően könnyedén érheti el a szükséges melegvizet. Különböző méretekben érthetők el, ezáltal megtalálható a megfelelő kapacitás az adott igényeknek mérten.

  Mind a két típus megtalálható a STIEBEL ELTRON kínálatában, amit ide kattintva tekinthet meg.

  Hányszor szükséges a villanybojler időszakos karbantartása?

   

  A villanybojler időszakos karbantartása rendkívül fontos a hosszú élettartam és a megbízható működés fenntartása érdekében. A gyártók általában javasolnak egy időszakos karbantartási ütemtervet, amely meghatározza, hogy milyen gyakran kell ellenőrizni és karbantartani a berendezést. A villanybojlerek esetében általánosan elfogadott gyakoriság az évente egyszeri karbantartás. Azonban ez az időszak eltérhet a konkrét modelltől, a gyártótól és a helyi szabályozásoktól függően.

  Azonban a két évente történő karbantartás is elfogadható, különösen akkor, ha a bojler rendeltetésszerűen működik és nem tapasztalhatóak problémák vagy rendellenességek a melegvíz-szolgáltatásban. Egy két éves karbantartási ütemterv biztosítja, hogy a bojler rendesen működjön és fenntartsa hatékonyságát.

  Ha a villanybojler belsejéből vízszivárgást vagy egyéb rendellenességet észlelünk:

   

  Ezek a berendezések úgy lettek kialakítva, hogy szerkezetileg sok ideig ne igényeljenek javítást. Amennyiben észlelünk vízszivárgást vagy bármilyen rendellenességet a villanybojler belsejéből, fontos, hogy azonnal cselekedjünk a biztonság és a megfelelő működés érdekében.

  Az első lépés, hogy kapcsoljuk le a villanybojlert az elektromos hálózatról, így megszüntetve a feszültségforrást. Ez kiemelten fontos a biztonságos környezet és a sérülések megelőzése érdekében, ezután zárjuk el a vízellátást a bojlerhez. Ezt megtehetjük a bojleren található vízlezáró szelep vagy a fő vízellátás lezárásával.

  Miért ne használja a vízmelegítőt maximális Celsius fokon?

   

  A bojlerben lévő víz maximális hőmérséklete 70 Celsius fok, a szabályozó tűrése ±5°C. Ilyenkor vízkövesedik a leggyorsabban, az áramfogyasztás pedig sokszorosára nőhet, a legideálisabb a 60-65 Celsius fok, ez elég forró, ahhoz, hogy hideg vízzel lehessen keverni.

  Mekkora villanybojlerre van szükségem?

  A megfelelő méretű villanybojler kiválasztása több tényezőtől függ, beleértve az otthoni melegvízhasználat szokásokat.

  Fontos figyelembe venni az otthoni melegvíz használat szokásokat is. Ha gyakran fordul elő, hogy egyszerre több melegvíz felhasználó eszközt (pl. zuhanyzó és mosogatógép) használ, akkor nagyobb űrtartalmú villanybojlerre lehet szükség.

  Általában egy főre naponta 40-50 liter melegvízzel kell számolni, egy négytagú család melegvíz igénye 120-150 literes tartállyal elégíthető ki.

  A villanybojler bekötése

   

  A 30 literes vagy annál nagyobb készülékeket, csak állandó bekötéssel lehet az áramkörre kapcsolni, vagyis ilyen esetekben a konnektorba kötés nem engedélyezett. Vásárlás előtt érdemes számolni azzal, várhatóan mennyi meleg vízre van szüksége a családnak, ugyanis ez nagyban meghatározza a villanybojler kapacitását.

  Az egyéni felhasználói szokásoktól függően érdemes megválasztani a megfelelő méretű villanybojlert. Általánosságban elmondható, hogy egy fő átlagos napi melegvíz igénye 30-50 liter között mozog. Ha egy háztartásban 3-4 fő él, akkor a vízellátáshoz legalább 120 literes villanybojler ajánlott. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez csak egy általános szabály, és a pontos igényeket mindig figyelembe kell venni a megfelelő választáshoz.

  Ha a 45°C-os meleg vizet vesszük figyelembe, akkor az átlagos mértékű fogyasztás körülbelül 40-50 litert jelent személyenként. Egy 80-120 literes készülék egy 3-4 tagú család melegvíz ellátását képes kielégíteni.

  Tekintse meg termékeinket IDE kattintva!

  Hová érdemes telepíteni a villanybojlert?

   

  A legjobb megoldás, ha a bojlert megfelelően szigetelt helyiségben helyezi el. Ennek oka, hogy a hideg környezetben a készüléknek több energiára van szüksége ahhoz, hogy fenntartsa a használati víz hőmérsékletét, ami pedig növeli a készenléti energiafelhasználást.

  Gyakran ismételt kérdések

  Mekkora villanybojlert válasszak?

  Villanybojler választásakor a legfontosabb szempont a készülék űrtartalma. Egy átlagos ember naponta kb. 50 liter vizet használ el, ezt érdemes figyelembe venni a választáskor. Villanybojlerválasztással kapcsolatos további hasznos információkat itt olvashat.
  Kínálatunkban találhatóak kisméretű, falra szerelhető és padlóra állítható bojlerek egyaránt.

  Mit kell tudni a villanybojlerről?

  Nagy, napi több száz literes melegvízigény esetén legjobb megoldás a 200-1000 literes villanybojlerek használata. A bojlerek a forró vizet a kívánt hőmérsékleten tartják 35°C és 82°C között.

  A STIEBEL ELTRON készülékei zománcozott acélból készültek, korróziógátló rúddal és elektromos fűtőperemmel vannak felszerelve. A hőveszteség alacsonyan tartása érdekében a bojlert plusz hőszigetelő réteggel látjuk el. A készülék helyét úgy érdemes megválasztani, hogy azokat a pontokat, ahol gyakran kis mennyiségű melegvízre van szükség, egy rövid melegvíz csövön keresztül be lehessen kötni.
  Ha a tartály méretének meghatározásakor határértékek merülnek fel, mindig ajánlott a nagyobbat választani. Azok a villanybojlerek, amelyekbe egy kiegészítő hőcserélő is be van építve, különösen alkalmasak olyan épületekben, ahol a központi fűtés kazánnal biztosított.

  Milyen típusai vannak a villanybojlernek?

  Megkülönböztetünk nyomás nélküli és nyomásálló villanybojlereket.

  • A nyomás nélküli villanybojlerek egyetlen csap ellátására alkalmasak és csak nyomásmentes szerelvénnyel működtethetők. Ezeket a készülékeket családi házakba, lakóépületekbe, sportlétesítményekben vagy nagyüzemi konyhákba ajánljuk.

  • A nyomásálló villanybojlerek egy vagy több csapot is elláthatnak és szabványos nyomáscsatlakozóval működtethetők. Leggyakrabban szállodák, kollégiumok melegvízellátását biztosítják ezekkel a készülékekkel.

  • A falra szerelhető tartályok több vizet képesek tárolni, és általában a fürdőszobában, a kád fölött helyezik el őket.

  • A szabadon álló tartályok még nagyobb tárolótérfogattal rendelkeznek, és akár 1000 liter melegvizet is képesek tárolni. Ez lehetővé teszi egész lakóházak fűtési rendszertől független melegvíz-ellátását.

  A villanybojler közös jellemzője, hogy kevés készenléti energiával tárolják a melegvizet, így bármikor nagy mennyiségű melegvíz áll az Ön rendelkezésére.

  Hogyan működik a villanybojler?

  A klasszikus villanybojler egy fűtőszál segítségével melegíti fel a vizet. Ez általában egy cső alakú fűtőelem, amit úgy kell elképzelni, mint a vízforraló fűtőszálát. A készülék az energiát felmelegített víz formájában tárolja. A használati víz az előzetesen beállított célhőmérsékletre melegszik, ami akár 85 °C-os is lehet. Ennek eredményeképpen nagyon nagy mennyiségű kevert víz áll rendelkezésre zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy bármilyen egyéb célra. (Kevert víz alatt kb. 40 °C-os melegvizet értünk.) A melegvíz felhasználása után a bojler az üzemmódtól függően közvetlenül (egykörös üzem) vagy éjszaka, (kétkörös üzem) kedvezőbb körülmények között újabb adag vizet melegít a kívánt hőmérsékletre.

  Mi is a villanybojler?

  Az elektromos árammal történő vízmelegítés már az 1800-as évektől érdekelte az embereket, amikor Németországban kezdtek kísérletezni az ilyen rendszerek kialakításával. Magyarországon az 1960-as években terjedt el a villanybojler és a mai napig igen népszerűek ezek a megoldások. A technikai fejlődés során több irány alakult ki, így megkülönböztetünk átfolyós vízmelegítőt és tárolós vízmelegítőt, a bennük lévő nyomás szerint pedig lehet nyitott vagy zárt.

  Milyen kérdéseket érdemes átgondolni villanybojler vásárlásakor?

  Vásárlás előtt érdemes több dolgot is átgondolni, mielőtt valóban beépítésre kerülne a villanybojlerünk.

  Mekkora helyen és hol fogjuk felszerelni a bojlert?

  Általában a bojlereket fürdőszobákban, konyhákban vagy mosókonyhákban helyezik el, ahol a meleg víz leginkább szükséges. A pontos hely és módszer kiválasztása során mindig tanácsos konzultálni egy szakemberrel, aki az adott helyzetben a legjobb megoldást tudja ajánlani a biztonság és hatékonyság érdekében.

  Milyen formájú és méretű bojlert tudunk felszerelni?

  A választás a rendelkezésre álló helytől és az igényektől függ. Kisebb bojlereket kis helyeken vagy kevesebb meleg víz igény esetén lehet telepíteni, míg nagyobb bojlerek több meleg vizet szolgáltatnak és nagyobb háztartásokhoz alkalmasak. A pontos forma és méret kiválasztása a személyes igényektől és a telepítési lehetőségektől függ.

  Egy vagy több vízvételi hely egyidejű kiszolgálásáról szeretnénk gondoskodni?

  Ha egy vagy több vízvételi hely egyidejű kiszolgálásáról szeretnénk gondoskodni, fontos megfontolni, hogy mekkora bojlert válasszunk. A nagyobb méretű bojlerek egyszerre több helyi vízvételi pontot szolgálnak ki, míg kisebb bojlereink általában csak egy helyet képesek meleg vízzel ellátni. A választás a háztartás méretétől és a vízfelhasználási szokásoktól függ.

  Milyen élettartalomra számíthatunk?

  A STIEBEL ELTON elsőosztályú termékei hosszú élettartammal rendelkeznek. Azonban számos tényező befolyásolhatja a berendezésünk élettartamát, például a vízminőség, a rendszeres karbantartás és a bojler használati módja. A bojler élettartamát növelhetjük a megfelelő karbantartással és a gyártó által ajánlott használati utasítások betartásával.

  Milyen költségei lesznek az időszakos karbantartásoknak?

  A bojler időszakos karbantartása hosszú távú megtérülés eredményez, ugyanis meghosszabbítja a bojler élettartamát és csökkenti a javítási költségeket. Érdemes beruházni a rendszeres karbantartásba, hogy a bojlerünk hatékonyan működjön, és elkerüljük a váratlan problémákat. Az időszakos karbantartás költségei hosszú távon megőrzik a bojlerünk értékét és megbízhatóságát.

  Biztosított-e az anyagellátás és szervizháttér a villanybojlerhez?

  A STIEBEL ELTRON és más megbízható villanybojler gyártók biztosítanak anyagellátást és szervizháttért a termékeikhez, ezáltal könnyen hozzá lehet jutni az esetlegesen szükséges alkatrészekhez, és a bojler javításához vagy karbantartásához kérhetünk szakember segítségét

  PSH 200 Classic villanybojler

  A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható PSH 200 Classic villanybojler tökéletes melegvíz ellátást biztosít egy 4-5 tagú család számára.

  Villanybojlerünk 200 literes űrtartalommal rendelkezik, így elegendő mennyiségű melegvizet képes biztosítani a nagyobb méretű háztartások számára is. Az űrtartalom mellett az elektromos bojler rendelkezik egy hatékony hőszigeteléssel, amely segít megőrizni a víz hőmérsékletét és csökkenti az energiafelhasználást.

  A bojler egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető. A berendezés hőmérséklet-szabályozó funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt vízhőmérséklet beállítását. Ezáltal személyre szabhatják a melegvíz ellátást az egyéni igényeknek megfelelően.

  • Hidraulikus vezérlés

  • Kiváló hőszigetelés

  • Fokozatmentes hőmérséklet beállítás

  • Fagyvédelem

  • Kijelző a hőmérséklet alakulásának ellenőrzésére

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  PSH 80 Classic villanybojler

  A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható a PSH 80 Classic villanybojler, ami egy falra szerelhető víztároló. Termékünk tökéletes megoldást nyújt az otthoni kihívásokkal szemben.

  Ez a modell lehetővé teszi, hogy egyszerre több vízvételi helyet lásson el meleg vízzel, például a fürdőszobában és a konyhában. Ennek eredményeként a komfortérzetét több szempontból is javítja.

  A bojler 80 literes űrtartalommal rendelkezik, amely elegendő mennyiségű meleg vizet biztosít a különböző helyiségekben történő egyidejű használathoz. Termékünk kényelmes használatot biztosít. Nem kell aggódnia a hideg zuhanyok vagy a hirtelen hőmérséklet-ingadozások miatt, mert a bojler beépített hőfokszabályozóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy pontosan beállítsa a vízhőmérsékletet a személyes preferenciái és igényei szerint.

  A beépített túlmelegedés elleni védelem, a korróziógátló bevonat és a biztonsági szelep mind hozzájárulnak a bojler hosszú élettartamához, így hosszú távon élvezheti a megbízható működést.

  Berendezésünk kiváló választás, ha nagyobb kihívásokkal kell szembenéznie az otthoni melegvíz-ellátás terén. Az egyszerre több vízvételi helyet kiszolgáló funkciója, a beépített hőfokszabályozó és a megbízható működés garantáltan növelik a komfortérzetét és megfelelnek az Ön igényeinek.

  • Hidraulikus vezérlés

  • Kiváló hőszigetelés

  • Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás a 30-70 °C tartományban

  • Fagyvédelem

  • Kijelző a hőmérséklet alakulásának ellenőrzésére

   Tudjon meg mindent termékünkről!

  ESH 10 U-P Plus

  Az STIEBEL ELTRON ESH 10 U-P Plus kisméretű tárolója ideális választás azok számára, akik kis méretű, de hatékony és megbízható vízmelegítő megoldást keresnek otthonukban vagy kisebb helyiségekben. A STIEBEL ELTRON minősége és innovációja garantálja, hogy a tároló kiváló teljesítményt nyújtson, miközben helytakarékosan és biztonságosan működik.

  Berendezésünk rendelkezik egy 10 literes tárolókapacitással, amely elegendő melegvizet biztosít a mindennapi szükségletek kielégítéséhez. A tároló kis mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést, és helytakarékosan helyezhető el például fürdőszobákban vagy konyhákban.

  • Nyomásálló csatlakozás egy vagy több vízvételi hely ellátásához

  • A kitűnő hőszigetelésének köszönhetően takarékos

  • Praktikus működésjelző/ellenőrzőlámpa

  • Nagy melegvíz-kapacitásának köszönhetően ideális konyhához vagy fürdőszobához

  Tudjon meg mindent termékünkről!

   

  SHO AC 1000 9/18 kW álló tároló

  A SHO AC 1000 álló tároló 9/18 kW teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a melegvíz gyorsan és hatékonyan melegedjen fel. Ideális választás nagyobb háztartásokban vagy olyan helyeken, ahol egyszerre több vízfogyasztó helyen van szükség melegvízre, például fürdőszobában vagy konyhában.

  Termékünk kialakítása biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Az esztétikus és kompakt kivitel lehetővé teszi a könnyű elhelyezést és telepítést a kívánt helyen. Emellett a tároló nagyobb űrtartalma lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó melegvíz ellátást anélkül, hogy gyakran újra kellene felfűteni a vizet. . A hatékony teljesítménye, a kényelmes szabályozhatósága és a kompakt kivitele garantálják a megbízható és kifogástalan melegvíz ellátást az otthonában.

  • Álló tároló központi melegvíz-ellátáshoz

  • A rendelkezésre álló nagy mennyiségű melegvíz miatt társasházak vagy gazdasági célú ingatlanok központi melegvíz-ellátására ideális

  • Költségmegtakarítás lehetséges az olcsóbb áramtarifák használatával

  • Nagy számú vízvételi helyhez használható

  • Hosszú élettartam a speciális zománcozásnak köszönhetően

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  SHP-A 300 Plus hőszivattyús vízmelegítő

  A STIEBEL ELTRON SHP-A 300 Plus hőszivattyús vízmelegítője kiváló minőségű és energiatakarékos megoldás a melegvíz ellátásához otthonában. Ez a fejlett hőszivattyú technológiával rendelkező berendezés kiváló hatékonyságot és megbízható működést nyújt.

  Berendezésünk jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé. Működése során a hőszivattyú környezeti hőt hasznosít, amelyet a levegőből vagy a talajból von el. Ez a hőenergia felhasználásra kerül a melegvíz előállításához, minimalizálva ezzel az energiafelhasználást és csökkentve az üzemeltetési költségeket. A hőszivattyú technológia segítségével akár 75% -kal is csökkentheti a melegvíz előállításához szükséges energiaköltségeket.

  Termékünk kényelmes használatot biztosít. A beépített szabályozó lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és szabályozását, hogy a melegvíz mindig az igényeknek megfelelő hőmérsékleten legyen. Emellett a hőszivattyú csendes működése és az alacsony karbantartási igény hozzájárulnak a felhasználói kényelemhez.

  • Intelligens hálózatba való bekötés lehetséges (SG-Ready)

  • Legmagasabb fokú biztonság és költségmegtakarítás karbantartást nem igénylő tartályvédelemmel (külső áramforrású anód)

  • Higiénikus melegvíz-hőmérséklet 65 °C-ig hatékony hőszivattyú-üzemben lehetséges

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  EIL 7 Plus mini átfolyós vízmelegítő

  A STIEBEL ELTRON EIL 7 Plus mini átfolyós vízmelegítője kompakt és hatékony berendezés, amely ideális választás lehet kisebb helyiségekben vagy olyan helyeken, ahol kis mennyiségű melegvíz szükséges. Ez a termék könnyen telepíthető és rendkívül praktikus megoldást kínál a melegvíz ellátásához.

  Kompakt kialakítással rendelkezik, így könnyedén elhelyezhető akár a konyhában, fürdőszobában vagy bármely más kis helyiségben. Ennek köszönhetően helytakarékos megoldást nyújt, és ideális választás lehet például lakásokban, irodákban vagy vendégházakban.

  Berendezésünk csak akkor fűt, amikor a melegvíz szükségessé válik. Ezáltal minimalizálja az energiaveszteséget és csökkenti az üzemeltetési költségeket. A készülék használatával nem kell tartani attól, hogy felesleges melegvíz tárolódik, vagy hogy folyamatosan energiaforrásra van szükség a vízmelegítéshez. Praktikus és megbízható megoldást kínál a kis mennyiségű melegvíz igényének kielégítéséhez. Kompakt mérete, nagy teljesítménye és energiatakarékos működése révén ideális választás kisebb helyiségekben vagy olyan helyeken, ahol kis mennyiségű melegvízre van szükség.

  • Alkalmas pult alatti szereléshez

  • Nyomásálló vagy nyomásmentes csapteleppel való használat lehetséges

  • Speciális vízsugárszabályzó a víz ideális sugárképének biztosításához

  • Hidraulikus szabályozású, átfolyó rendszerű mini vízmelegítő azonnal elérhető, kis mennyiségű melegvízhez

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.