Tárolós vízmelegítő, villanybojler

 • Villanybojler a kényelemért

  A STIEBEL ELTRON villanybojler akár 85°C-os víz tárolására is alkalmas, minimális energiaráfordítással. Válasszon 5-től 1000 literes kivitelig.

  Villanybojler a melegvíz nyújtotta komfortérzetért

   

  Nagyobb mennyiségű melegvízre van szüksége? A STIEBEL ELTRON villanybojler kis energiaráfordítással tárolja Önnek az akár 85°C-os melegvizet. Igényeihez mérten választhat 5-1000 literes villanybojlereink közül. A konyhában és a fürdőszobában szükséges melegvíz folyamatos biztosítása az Ön kényelmét szolgálja, legyen szó családi vagy társasházról. Élvezze a kényelmet első osztályú termékekkel!

  Termékeink megbízható, hatékony és könnyen kezelhető megoldást kínálnak a melegvíz ellátásra. Energiahatékonyságuk, kompakt kialakításuk és tartósságuk révén hosszú távú befektetést jelentenek, melyek garantálják a megbízható és kényelmes melegvíz ellátást az otthonában.

  A STIEBEL ELTRON bojlerei hatékony hőszigeteléssel vannak ellátva, amely minimalizálja az energiaveszteséget és csökkentik a fűtési költségeket. A precíz hőszabályozás lehetővé teszi a bojler vízhőmérsékletének pontos beállítását, így a felhasználók személyes preferenciáinak megfelelően tudják szabályozni a vízhőmérsékletet.

  A bojler méretének köszönhetően könnyedén telepíthetők a kis méretű fürdőszobában vagy a konyhában, szem előtt tartva, hogy ne foglaljanak sok helyet. A villanybojler robosztus kialakítása hosszú élettartamot és megbízható működést eredményez.

  Az elektromos bojlerek különböző teljesítményű és típusú változatokban érhetők el, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb modellt. A villanybojlerek teljesítménye általában kilowatt (kW) egységben kerül megadásra, ez határozza meg, hogy mennyi meleg vizet képes a bojler biztosítani adott idő alatt.

  Termékeink között megtalálható kisebb teljesítményű modell, amely ideális választás olyan helyeken, ahol kevesebb melegvízre van szükség. Ez a típusú elektromos bojler általában alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, ami hozzájárul az energiahatékonysághoz és a költségmegtakarításhoz.

  Nagyobb teljesítményű elektromos bojlereink nagyobb háztartások számára ideális választás. Ezek a termékek nagyobb mennyiségű melegvizet képesek biztosítani rövidebb idő alatt, ami kényelmes és gyors melegvíz ellátást eredményez.

  Kérdése van villanybojlereinkkel kapcsolatban?

  Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a villanybojlerekkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni viszonteladó partnereinkkel! A tapasztalt szakértők készségesen segítenek és válaszolnak minden olyan kérdésre, amely az otthoni melegvíz ellátással kapcsolatos. Bízhat a szakértelmükben és többéves tapasztalatukban, ami valós segítséget nyújt a tökéletes villanybojler kiválasztásában.

  Viszonteladó partnereink

  Milyen előnyökkel jár a villanybojler?

  Mivel általában a fogyasztási hely közelében kerül elhelyezésre a csőrendszerben keletkező hőveszteség a minimálisra csökkenthető. Ezeket a készülékeket beltéren használják, a külső környezeti hatásoktól védett helyiségekben, így tovább csökken a hőveszteség, és a készülékek élettartama is jelentősen megnő.

  Egyes villanybojlerek hozzákapcsolhatóak pl. szolár rendszerhez, vagy más megújuló energiát hasznosító készülékekhez. Természetesen ezzel jobban kímélhetjük a környezetet, nem beszélve a megoldás anyagi előnyeiről is.

  A villanybojler mindezek mellett egyszerűbb és olcsóbb, mint a gázbojler, nem függ a gáz bevezetésétől és nincs hatósági engedélyhez kötve. Mivel a villanybojler felépítése egyszerű, ezért a termékek igen kedvező áron érhetőek el. A hagyományos elektromos vízmelegítők mellett léteznek ma már olyan modellek is, amelyek számos extrát tartalmaznak: különböző funkcióval és beállítási lehetőségekkel rendelkező alternatívák közül válogathat. Válasszon termékeink közül és élvezze a megbízható melegvíz ellátást!

   

  • Megbízhatóság és tartósság: bojlereink rendkívüli élettartammal rendelkeznek. Az elektromos vízmelegítők masszív kialakítással és tartós anyagokkal rendelkeznek, így hosszú távon is megbízhatóan működnek. Nem kell aggódni a rendszeres karbantartás miatt, hiszen a STIEBEL ELTRON bojlerek tervezése a tartósságra és a megbízhatóságra összpontosít.
  • Teljesítmény és hatékonyság: az elektromos vízmelegítőink maximális teljesítményt nyújtanak. A készülékek többféle teljesítményben elérhetőek, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő kapacitást a meleg víz szükségleteinkhez. Például az elektromos bojlerek hatékonyan melegítik fel a vizet, és gyorsan elérhetővé teszik azt a mindennapi használat során.

  • Egyszerű telepítés és használat: az elektromos vízmelegítők könnyen telepíthetők és egyszerűen használhatók. A STIEBEL ELTRON bojlerek gyakran kompakt mérettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi az egyszerű beépítést szűkebb helyekre is. A készülékek intuitív vezérlőpanellel rendelkeznek, amelyek könnyen kezelhetők, így a meleg víz használata mindig egyszerű és kényelmes.

  • Energiatakarékos és környezetbarát megoldás: a hatékony hőszigetelés és az intelligens vezérlés lehetővé teszi, hogy a villanybojler pontosan a szükséges mennyiségű meleg vizet állítsa elő, minimalizálva ezzel az energiafelhasználást. Az elektromos vízmelegítő időzített üzemeltetése rendkívül energiatakarékos megoldást kínál. Például a beépített időzítő funkció használatával beállíthatja a bojler be- és kikapcsolását, így a meleg víz mindig abban az esetben áll rendelkezésre, amikor valóban szükség van rá.

  Tárolós vízmelegítő típusok - Villanybojlerek

  Hasznos tippek villanybojlert használóknak

  Az elektromos bojler használata egyszerű és kényelmes módja a meleg víz biztosításának otthonunkban. A háztartásokban található elektromos árammal működő vízmelegítők alapvetően két csoportra oszthatóak. Az átfolyós vízmelegítő főleg helyi melegvíz előállítására készült berendezés, kisebb mennyiségű vízigény esetén ajánlott.

  Az átfolyós vízmelegítők gyorsan melegítik fel a vizet, minimalizálva a várakozási időt. Ezzel a megoldással folyamatosan rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű használati melegvíz.

  A tárolós vízmelegítők, bojlerek pedig 30-200 literesek, általában családi házak, lakások teljes melegvíz igényének kielégítéséhez alkalmazzák. A tárolós vízmelegítőknek köszönhetően könnyedén érheti el a szükséges melegvizet. A termékek különböző méretekben érthetőek el, ezáltal megtalálható a megfelelő kapacitás az adott igényeknek mérten.

  Mind a két típus megtalálható a STIEBEL ELTRON kínálatában, amit ide kattintva tekinthet meg.

  Hányszor szükséges a villanybojler időszakos karbantartása?

   

  A villanybojler időszakos karbantartása rendkívül fontos a hosszú élettartam és a megbízható működés fenntartása érdekében. A gyártók általában javasolnak egy időszakos karbantartási ütemtervet, amely meghatározza, hogy milyen gyakran kell ellenőrizni és karbantartani a berendezést. A villanybojlerek esetében általánosan elfogadott gyakoriság az évente egyszeri karbantartás. Azonban ez az időszak eltérhet a konkrét modelltől, a gyártótól és a helyi szabályozásoktól függően.

  Azonban a két évente történő karbantartás is elfogadható, különösen akkor, ha a bojler rendeltetésszerűen működik és nem tapasztalhatóak problémák vagy rendellenességek a melegvíz-szolgáltatásban. A két éves karbantartási ütemterv kiválóan biztosítja, hogy a bojler rendesen működjön és fenntartsa hatékonyságát.

  Ha a villanybojler belsejéből vízszivárgást vagy egyéb rendellenességet észlelünk:

   

  Ezek a berendezések úgy lettek kialakítva, hogy szerkezetileg sok ideig ne igényeljenek javítást. Amennyiben észlelünk vízszivárgást vagy bármilyen rendellenességet a villanybojler belsejéből, fontos, hogy azonnal cselekedjünk a biztonság és a megfelelő működés érdekében.

  Az első lépés, hogy kapcsoljuk le a villanybojlert az elektromos hálózatról, így megszüntetve a feszültségforrást. Ez kiemelten fontos a biztonságos környezet és a sérülések megelőzése érdekében, ezután zárjuk el a vízellátást a bojlerhez. Ezt megtehetjük a bojleren található vízlezáró szelep vagy a fő vízellátás lezárásával.

  Miért ne használja a vízmelegítőt maximális Celsius fokon?

   

  A bojlerben lévő víz maximális hőmérséklete 70 Celsius fok, a szabályozó tűrése ±5°C. Ilyenkor vízkövesedik a leggyorsabban, az áramfogyasztás pedig sokszorosára nőhet, a legideálisabb a 60-65 Celsius fok, ez elég forró, ahhoz, hogy hideg vízzel lehessen keverni.

  Mekkora villanybojlerre van szükségem?

  A megfelelő méretű villanybojler kiválasztása több tényezőtől függ, beleértve az otthoni melegvíz- használati szokásokat.

  Fontos figyelembe venni az otthoni melegvíz használattal kapcsolatos szokásokat és igényeket is, ugyanis ez elengedhetetlen az elvárt teljesítmény és a szükséges űrtartalom meghatározásához. Ha gyakran fordul elő, hogy egyszerre több melegvíz felhasználó eszközt (pl. zuhanyzó és mosogatógép) használ, akkor nagyobb űrtartalmú villanybojlerre lehet szükség.

  Általában egy főre naponta 40-50 liter melegvízzel kell számolni, egy négytagú család melegvíz igénye 120-150 literes tartállyal elégíthető ki.

  A villanybojler bekötése

   

  A 30 literes vagy annál nagyobb készülékeket, csak állandó bekötéssel lehet az áramkörre kapcsolni, vagyis ilyen esetekben a konnektorba kötés nem engedélyezett. Vásárlás előtt érdemes számolni azzal, várhatóan mennyi meleg vízre van szüksége a családnak, ugyanis ez nagyban meghatározza a villanybojler kapacitását.

  Az egyéni felhasználói szokásoktól függően érdemes megválasztani a megfelelő méretű villanybojlert. Általánosságban elmondható, hogy egy fő átlagos napi melegvíz igénye 30-50 liter között mozog. Ha egy háztartásban 3-4 fő él, akkor a vízellátáshoz legalább 120 literes villanybojler ajánlott. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez csak egy általános szabály, és a pontos igényeket mindig figyelembe kell venni a megfelelő bojler kiválasztásához.

  Ha a 45°C-os meleg vizet vesszük figyelembe, akkor az átlagos mértékű fogyasztás körülbelül 40-50 litert jelent személyenként. Egy 80-120 literes készülék egy 3-4 tagú család melegvíz ellátását képes kielégíteni.

  Tekintse meg termékeinket IDE kattintva!

  Hová érdemes telepíteni a villanybojlert?

   

  A legjobb megoldás, ha a bojlert megfelelően szigetelt helyiségben helyezi el. Ennek oka, hogy a hideg környezetben a készüléknek több energiára van szüksége ahhoz, hogy fenntartsa a használati víz hőmérsékletét, ami pedig növeli a készenléti energiafelhasználást.

  Gyakran ismételt kérdések

  Mekkora villanybojlert válasszak?

  Villanybojler választásakor a legfontosabb szempont a készülék űrtartalma. Egy átlagos ember naponta kb. 50 liter vizet használ el, ezt érdemes figyelembe venni a választáskor. Villanybojlerválasztással kapcsolatos további hasznos információkat itt olvashat.
  Kínálatunkban találhatóak kisméretű, falra szerelhető és padlóra állítható bojlerek egyaránt.

  Mit kell tudni a villanybojlerről?

  Nagy, napi több száz literes melegvízigény esetén legjobb megoldás a 200-1000 literes villanybojlerek használata. A bojlerek a forró vizet a kívánt hőmérsékleten tartják 35°C és 82°C között.

  A STIEBEL ELTRON készülékei zománcozott acélból készültek, korróziógátló rúddal és elektromos fűtőperemmel vannak felszerelve. A hőveszteség alacsonyan tartása érdekében a bojlert plusz hőszigetelő réteggel látjuk el. A készülék helyét úgy érdemes megválasztani, hogy azokat a pontokat, ahol gyakran kis mennyiségű melegvízre van szükség, egy rövid melegvíz csövön keresztül be lehessen kötni.
  Ha a tartály méretének meghatározásakor határértékek merülnek fel, mindig ajánlott a nagyobbat választani. Azok a villanybojlerek, amelyekbe egy kiegészítő hőcserélő is be van építve, különösen alkalmasak olyan épületekben, ahol a központi fűtés kazánnal biztosított.

  Milyen típusai vannak a villanybojlernek?

  Megkülönböztetünk nyomás nélküli és nyomásálló villanybojlereket.

  • A nyomás nélküli villanybojlerek egyetlen csap ellátására alkalmasak és csak nyomásmentes szerelvénnyel működtethetők. Ezeket a készülékeket családi házakba, lakóépületekbe, sportlétesítményekben vagy nagyüzemi konyhákba ajánljuk.

  • A nyomásálló villanybojlerek egy vagy több csapot is elláthatnak és szabványos nyomáscsatlakozóval működtethetők. Leggyakrabban szállodák, kollégiumok melegvízellátását biztosítják ezekkel a készülékekkel.

  • A falra szerelhető tartályok több vizet képesek tárolni, és általában a fürdőszobában, a kád fölött helyezik el őket.

  • A szabadon álló tartályok még nagyobb tárolótérfogattal rendelkeznek, és akár 1000 liter melegvizet is képesek tárolni. Ez lehetővé teszi egész lakóházak fűtési rendszertől független melegvíz-ellátását.

  A villanybojler közös jellemzője, hogy kevés készenléti energiával tárolják a melegvizet, így bármikor nagy mennyiségű melegvíz áll az Ön rendelkezésére.

  Hogyan működik a villanybojler?

  A klasszikus villanybojler egy fűtőszál segítségével melegíti fel a vizet. Ez általában egy cső alakú fűtőelem, amit úgy kell elképzelni, mint a vízforraló fűtőszálát. A készülék az energiát felmelegített víz formájában tárolja. A használati víz az előzetesen beállított célhőmérsékletre melegszik, ami akár 85 °C-os is lehet. Ennek eredményeképpen nagyon nagy mennyiségű kevert víz áll rendelkezésre zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy bármilyen egyéb célra. (Kevert víz alatt kb. 40 °C-os melegvizet értünk.) A melegvíz felhasználása után a bojler az üzemmódtól függően közvetlenül (egykörös üzem) vagy éjszaka, (kétkörös üzem) kedvezőbb körülmények között újabb adag vizet melegít a kívánt hőmérsékletre.

  Mi is a villanybojler?

  Az elektromos árammal történő vízmelegítés már az 1800-as évektől érdekelte az embereket, amikor Németországban kezdtek kísérletezni az ilyen rendszerek kialakításával. Magyarországon az 1960-as években terjedt el a villanybojler és a mai napig igen népszerűek ezek a megoldások. A technikai fejlődés során több irány alakult ki, így megkülönböztetünk átfolyós vízmelegítőt és tárolós vízmelegítőt, a bennük lévő nyomás szerint pedig lehet nyitott vagy zárt.

  Milyen kérdéseket érdemes átgondolni villanybojler vásárlásakor?

  Vásárlás előtt érdemes több dolgot is átgondolni, mielőtt valóban beépítésre kerülne a villanybojlerünk.

  Mekkora helyen és hol fogjuk felszerelni a bojlert?

  Általában a bojlereket fürdőszobákban, konyhákban vagy mosókonyhákban helyezik el, ahol a meleg víz leginkább szükséges. A pontos hely és módszer kiválasztása során mindig tanácsos konzultálni egy szakemberrel, aki az adott helyzetben a legjobb megoldást tudja ajánlani a biztonság és hatékonyság érdekében.

  Milyen formájú és méretű bojlert tudunk felszerelni?

  A választás a rendelkezésre álló helytől és az igényektől függ. Kisebb bojlereket kis helyeken vagy kevesebb meleg víz igény esetén lehet telepíteni, míg nagyobb bojlerek több meleg vizet szolgáltatnak és nagyobb háztartásokhoz alkalmasak. A pontos forma és méret kiválasztása a személyes igényektől és a telepítési lehetőségektől függ.

  Egy vagy több vízvételi hely egyidejű kiszolgálásáról szeretnénk gondoskodni?

  Ha egy vagy több vízvételi hely egyidejű kiszolgálásáról szeretnénk gondoskodni, fontos megfontolni, hogy mekkora bojlert válasszunk. A nagyobb méretű bojlerek egyszerre több helyi vízvételi pontot szolgálnak ki, míg kisebb bojlereink általában csak egy helyet képesek meleg vízzel ellátni. A választás a háztartás méretétől és a vízfelhasználási szokásoktól függ.

  Milyen élettartalomra számíthatunk?

  A STIEBEL ELTON elsőosztályú termékei hosszú élettartammal rendelkeznek. Azonban számos tényező befolyásolhatja a berendezésünk élettartamát, például a vízminőség, a rendszeres karbantartás és a bojler használati módja. A bojler élettartamát növelhetjük a megfelelő karbantartással és a gyártó által ajánlott használati utasítások betartásával.

  Milyen költségei lesznek az időszakos karbantartásoknak?

  A bojler időszakos karbantartása hosszú távú megtérülés eredményez, ugyanis meghosszabbítja a bojler élettartamát és csökkenti a javítási költségeket. Érdemes beruházni a rendszeres karbantartásba, hogy a bojlerünk hatékonyan működjön, és elkerüljük a váratlan problémákat. Az időszakos karbantartás költségei hosszú távon megőrzik a bojlerünk értékét és megbízhatóságát.

  Biztosított-e az anyagellátás és szervizháttér a villanybojlerhez?

  A STIEBEL ELTRON és más megbízható villanybojler gyártók biztosítanak anyagellátást és szervizháttért a termékeikhez, ezáltal könnyen hozzá lehet jutni az esetlegesen szükséges alkatrészekhez, és a bojler javításához vagy karbantartásához kérhetünk szakember segítségét. Probléma esetén keressen minket, segítünk mindenben!

  PSH 200 Classic villanybojler

  A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható PSH 200 Classic villanybojler tökéletes melegvíz ellátást biztosít egy 4-5 tagú család számára.

  Villanybojlerünk 200 literes űrtartalommal rendelkezik, így elegendő mennyiségű melegvizet képes biztosítani a nagyobb méretű háztartások számára is. Az űrtartalom mellett az elektromos bojler rendelkezik egy hatékony hőszigeteléssel, amely segít megőrizni a víz hőmérsékletét és csökkenti az energiafelhasználást.

  A bojler egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető. A berendezés hőmérséklet-szabályozó funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt vízhőmérséklet beállítását. Ezáltal személyre szabhatják a melegvíz ellátást az egyéni igényeknek megfelelően.

  • Hidraulikus vezérlés

  • Kiváló hőszigetelés

  • Fokozatmentes hőmérséklet beállítás

  • Fagyvédelem

  • Kijelző a hőmérséklet alakulásának ellenőrzésére

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  PSH 80 Classic villanybojler

  A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható a PSH 80 Classic villanybojler, ami egy falra szerelhető víztároló. Termékünk tökéletes megoldást nyújt az otthoni kihívásokkal szemben.

  Ez a modell lehetővé teszi, hogy egyszerre több vízvételi helyet lásson el meleg vízzel, például a fürdőszobában és a konyhában. Ennek eredményeként a komfortérzetét több szempontból is javítja.

  A bojler 80 literes űrtartalommal rendelkezik, amely elegendő mennyiségű meleg vizet biztosít a különböző helyiségekben történő egyidejű használathoz. Termékünk kényelmes használatot biztosít. Nem kell aggódnia a hideg zuhanyok vagy a hirtelen hőmérséklet-ingadozások miatt, mert a bojler beépített hőfokszabályozóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy pontosan beállítsa a vízhőmérsékletet a személyes preferenciái és igényei szerint.

  A beépített túlmelegedés elleni védelem, a korróziógátló bevonat és a biztonsági szelep mind hozzájárulnak a bojler hosszú élettartamához, így hosszú távon élvezheti a megbízható működést.

  Berendezésünk kiváló választás, ha nagyobb kihívásokkal kell szembenéznie az otthoni melegvíz-ellátás terén. Az egyszerre több vízvételi helyet kiszolgáló funkciója, a beépített hőfokszabályozó és a megbízható működés garantáltan növelik a komfortérzetét és megfelelnek az Ön igényeinek.

  • Hidraulikus vezérlés

  • Kiváló hőszigetelés

  • Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás a 30-70 °C tartományban

  • Fagyvédelem

  • Kijelző a hőmérséklet alakulásának ellenőrzésére

   Tudjon meg mindent termékünkről!

  ESH 10 U-P Plus

  Az STIEBEL ELTRON ESH 10 U-P Plus kisméretű tárolója ideális választás azok számára, akik kis méretű, de hatékony és megbízható vízmelegítő megoldást keresnek otthonukban vagy kisebb helyiségekben. A STIEBEL ELTRON minősége és innovációja garantálja, hogy a tároló kiváló teljesítményt nyújtson, miközben helytakarékosan és biztonságosan működik.

  Berendezésünk rendelkezik egy 10 literes tárolókapacitással, amely elegendő melegvizet biztosít a mindennapi szükségletek kielégítéséhez. A tároló kis mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést, és helytakarékosan helyezhető el például fürdőszobákban vagy konyhákban.

  • Nyomásálló csatlakozás egy vagy több vízvételi hely ellátásához

  • A kitűnő hőszigetelésének köszönhetően takarékos

  • Praktikus működésjelző/ellenőrzőlámpa

  • Nagy melegvíz-kapacitásának köszönhetően ideális konyhához vagy fürdőszobához

  Tudjon meg mindent termékünkről!

   

  SHO AC 1000 9/18 kW álló tároló

  A SHO AC 1000 álló tároló 9/18 kW teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a melegvíz gyorsan és hatékonyan melegedjen fel. Ideális választás nagyobb háztartásokban vagy olyan helyeken, ahol egyszerre több vízfogyasztó helyen van szükség melegvízre, például fürdőszobában vagy konyhában.

  Termékünk kialakítása biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Az esztétikus és kompakt kivitel lehetővé teszi a könnyű elhelyezést és telepítést a kívánt helyen. Emellett a tároló nagyobb űrtartalma lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó melegvíz ellátást anélkül, hogy gyakran újra kellene felfűteni a vizet. . A hatékony teljesítménye, a kényelmes szabályozhatósága és a kompakt kivitele garantálják a megbízható és kifogástalan melegvíz ellátást az otthonában.

  • Álló tároló központi melegvíz-ellátáshoz

  • A rendelkezésre álló nagy mennyiségű melegvíz miatt társasházak vagy gazdasági célú ingatlanok központi melegvíz-ellátására ideális

  • Költségmegtakarítás lehetséges az olcsóbb áramtarifák használatával

  • Nagy számú vízvételi helyhez használható

  • Hosszú élettartam a speciális zománcozásnak köszönhetően

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  SHP-A 300 Plus hőszivattyús vízmelegítő

  A STIEBEL ELTRON SHP-A 300 Plus hőszivattyús vízmelegítője kiváló minőségű és energiatakarékos megoldás a melegvíz ellátásához otthonában. Ez a fejlett hőszivattyú technológiával rendelkező berendezés kiváló hatékonyságot és megbízható működést nyújt.

  Berendezésünk jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé. Működése során a hőszivattyú környezeti hőt hasznosít, amelyet a levegőből vagy a talajból von el. Ez a hőenergia felhasználásra kerül a melegvíz előállításához, minimalizálva ezzel az energiafelhasználást és csökkentve az üzemeltetési költségeket. A hőszivattyú technológia segítségével akár 75% -kal is csökkentheti a melegvíz előállításához szükséges energiaköltségeket.

  Termékünk kényelmes használatot biztosít. A beépített szabályozó lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és szabályozását, hogy a melegvíz mindig az igényeknek megfelelő hőmérsékleten legyen. Emellett a hőszivattyú csendes működése és az alacsony karbantartási igény hozzájárulnak a felhasználói kényelemhez.

  • Intelligens hálózatba való bekötés lehetséges (SG-Ready)

  • Legmagasabb fokú biztonság és költségmegtakarítás karbantartást nem igénylő tartályvédelemmel (külső áramforrású anód)

  • Higiénikus melegvíz-hőmérséklet 65 °C-ig hatékony hőszivattyú-üzemben lehetséges

  Tudjon meg mindent termékünkről!

  EIL 7 Plus mini átfolyós vízmelegítő

  A STIEBEL ELTRON EIL 7 Plus mini átfolyós vízmelegítője kompakt és hatékony berendezés, amely ideális választás lehet kisebb helyiségekben vagy olyan helyeken, ahol kis mennyiségű melegvíz szükséges. Ez a termék könnyen telepíthető és rendkívül praktikus megoldást kínál a melegvíz ellátásához.

  Kompakt kialakítással rendelkezik, így könnyedén elhelyezhető akár a konyhában, fürdőszobában vagy bármely más kis helyiségben. Ennek köszönhetően helytakarékos megoldást nyújt, és ideális választás lehet például lakásokban, irodákban vagy vendégházakban.

  Berendezésünk csak akkor fűt, amikor a melegvíz szükségessé válik. Ezáltal minimalizálja az energiaveszteséget és csökkenti az üzemeltetési költségeket. A készülék használatával nem kell tartani attól, hogy felesleges melegvíz tárolódik, vagy hogy folyamatosan energiaforrásra van szükség a vízmelegítéshez. Praktikus és megbízható megoldást kínál a kis mennyiségű melegvíz igényének kielégítéséhez. Kompakt mérete, nagy teljesítménye és energiatakarékos működése révén ideális választás kisebb helyiségekben vagy olyan helyeken, ahol kis mennyiségű melegvízre van szükség.

  • Alkalmas pult alatti szereléshez

  • Nyomásálló vagy nyomásmentes csapteleppel való használat lehetséges

  • Speciális vízsugárszabályzó a víz ideális sugárképének biztosításához

  • Hidraulikus szabályozású, átfolyó rendszerű mini vízmelegítő azonnal elérhető, kis mennyiségű melegvízhez

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.