Középpontban a szellőztetés

Minden intézményben, ahol egyszerre sok ember tartózkodik - irodákban, kereskedelmi és vendéglátóipari egységekben - fontos a szellőztetés. Készüljön fel a télre, válassza ki a megfelelő szellőztető berendezést!

A vírusok megjelenésével mindenannyiunknak fontos a folyamatosan tiszta, szűrt levegő. Ehhez most segítséget nyújt Önnek az új VRL-C termékcsaládunk!

A rendszeres szellőztetés napjainkban folyamatos téma. Nyáron könnyedén megoldhatjuk a levegő folyamatos cseréjét, de a hidegebb idő beálltával ez már problémásabb lehet. Az értékes fűtési hő az ablakon keresztül távozik és helyette hideg levegő áramlik be az ablakokon. A közös használatú helyiségek tiszta levegőjét márpedig csak folyamatos légcserével, friss és tiszta levegő utánpótlásával tudjuk biztosítani. 

A megoldás: Friss és szűrt levegő biztosítása kontrollált szellőztetéssel, megbízható, hatékony és kényelmes módon. A szellőztető berendezés automatikusan biztosítja a friss levegőt és csökkenti az aerosol koncentrációt, ezáltal a fertőződés kockázatát is. 

Kérdése van szellőztető berendezéseinkkel kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.