Középpontban a szellőztetés

Az irodákban, kereskedelmi és vendéglátó egységekben, intézményekben - most mindenhol fontos a szellőztetés. Érdemes előre felkészülni a télre is, és gondoskodni a megfelelő szellőztető berendezés kiválasztásáról.

A vírusok megjelenésével mindenannyiunknak fontos a folyamatosan tiszta, szűrt levegő. Ehhez most segítséget nyújt Önnek az új VRL-C termékcsaládunk!

A rendszeres szellőztetés napjainkban folyamatos téma. Nyáron könnyedén megoldhatjuk a levegő folyamatos cseréjét, de a hidegebb idő beálltával ez már problémásabb lehet. Az értékes fűtési hő az ablakon keresztül távozik és helyette hideg levegő áramlik be az ablakokon. A közös használatú helyiségek tiszta levegőjét márpedig csak folyamatos légcserével, friss és tiszta levegő utánpótlásával tudjuk biztosítani. 

A megoldás: Friss és szűrt levegő biztosítása kontrollált szellőztetéssel, megbízható, hatékony és kényelmes módon. A szellőztető berendezés automatikusan biztosítja a friss levegőt és csökkenti az aerosol koncentrációt, ezáltal a fertőződés kockázatát is.