Hőszivattyús vízmelegítő

 • A melegvíz hőszivattyú a levegőből nyeri az energiát. Halkan és nagyon hatékonyan. Mindeközben Ön élvezheti a melegvíz nyújtotta komfortot.

  Tegye magát függetlenné, állítsa elő a melegvízet hőszivattyú segítségével

  Használjon megújuló energiaforrást és állítsa elő a használati melegvízet hőszivattyú segítségével! Az azonnal csatlakoztatható melegvíz hőszivattyú gyors, hatékony és jövőbemutató megoldás. Pincéinket, gépházainkat gyakran akaratunkon kívül fűtjük, akár a gázkazán, akár elektromos berendezések által termelt hő segítségével. Ne hagyja, hogy ez az energia felhasználatlan maradjon! A melegvíz hőszivattyú a víz felmelegítéséhez szükséges energia akár 70%-át a környezetében lévő levegőből nyeri. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget! Az integrált tárolóban elraktározott hő egy családi ház teljes melegvíz-szükségletét fedezi.  

  Kérdése van a használati melegvíz hőszivattyúval kapcsolatban?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

  Gyakran ismételt kérdések

  Hogyan működik a használati melegvíz hőszivattyú?

  A melegvíz hőszivattyúk a környezet energiáit használják fel a víz melegítésére. A ventilátorral felszerelt használati melegvíz hőszivattyúk beszívják a környezeti levegőt, és elvonják belőle a hőt, amit egy hőcserélő segítségével a hűtőközeghez juttatnak. A kompresszor felmelegíti a közeget, így a nyert energia egy másik hőcserélőn (kondenzátoron) keresztül felmelegít az ivóvizet.

  Mennyibe kerül egy használati melegvíz hőszivattyú?

  A használati melegvíz hőszivattyú ára nem alacsony, de hosszútávon mindenképpen megtérül. A rendszer a külső vagy belső környezet energiáját használva alacsony működtetési költségek mellett állít elő melegvizet. Még költséghatékonyabb, ha szolár rendszerrel is kombinálja.

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.