Impresszum

STIEBEL ELTRON Kft.

Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Telefon: 0036 1 250 6055
Telefax: 0036 1 368 8097
E-Mail: info(at)stiebel-eltron.hu

Általános cégadatok

Cégjegyzékszám: 13-09-156522

Nyilvántartásba vette: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 10648966-2-13

Közösségi adószám: HU10648966

Képviseletre jogosult: Kóczián László ügyvezető

Szerkesztő

Zátonyi Irén
E-Mail: iren.zatonyi(at)stiebel-eltron.hu

Jogi nyilatkozat

A jelen weboldalon található információk hibamentessége azok gondos összeállítása mellett sem garantálható teljes mértékben. A termékekre és azok jellemzésére tett kijelentések nem kötelezik a gyártót és a forgalmazót. Az oldalon szereplő termékjellemzők nem minősülnek megállapodás szerinti felszereltségnek. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően egyes termékfelszereltségek átmenetileg változhatnak vagy akár teljesen el is maradhatnak.    

Az aktuális termékfelszereltségről munkatársainknál érdeklődhet. Az oldalon található képi megjelenítések példaként, szemléltetési céllal szolgálnak. A termékfotók tartalmazhatnak szerelési segédalkatrészeket, tartozékokat és kiegészítő felszereléseket, amelyek nem részei a sztenderd felszereltségnek.

Korlátozott felelősség

Nem vállalunk felelősséget a jelen weboldalon rendelkezésre bocsájtott információk révén keletkezett károkért.

A külső linkekre vonatkozóan a tartalom alapos felülvizsgálata ellenére sem vállalunk felelősséget. A kapcsolt oldalak tartalmát illetően az oldal üzemeltetőjét terheli a kizárólagos felelősség.

Szerzői jogok

Társaságunk weboldala (az itt elhelyezett szöveg, kép és hangfájl) szellemi tulajdont képez, és szerzői jogvédelem alatt áll.  A weboldal tartalmának módosítása, feldolgozása, másodközlése, más weboldalakon kereskedelmi vagy terjesztési célokra való felhasználása nem engedélyezett. Ez nem vonatkozik olyan képi anyagokra vagy grafikákra, melyeket kifejezetten további felhasználásra teszünk közzé.