STIEBEL ELTRON mint munkaadó

Érezze jól magát hosszú távon olyan feladattal, amely a zöld technológiát és a jövő felé mutató lehetőségeket helyezi előtérbe.

Fenntartható kényelem

A jövő a megújuló energiáké. Globálisan bővülő, több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztató családi vállalkozásként az innovatív, környezettudatos és fenntartható épületgépészeti megoldásokat támogatjuk. Dolgozzon velünk a zöld technológia fejlesztésén – a kényelem érzéséért most és a jövőben is.

Ahogyan magunkat látjuk

A merülőforraló 1924-es feltalálásával Dr. Theodor Stiebel forradalmasította a használati melegvíz-készítést, és javított a háztartások életminőségén szerte a világon. Az akkoriban forradalmian új termék lefektette a vállalat alapjait és világos küldetésre inspirált bennünket: mérnöki ismeretek felhasználásával a legjobb minőségű innovatív termékek létrehozása.

Azóta egyre inkább a lényegesen alacsonyabb energiafogyasztású és magasabb hatékonyságú termékek fejlesztése áll kutatásaink középpontjában, megújuló energiaforrások hasznosítása mellett. A STIEBEL ELTRON mára a magas színvonalú épületgépészeti és rendszertervezési termékek vezető gyártójává és szállítójává nőtte ki magát.

Kreativitásunk, valamint a technikai és minőségi optimalizálásra való törekvésünk bizonyított. Hiszünk abban, hogy ha nem megyünk előre, akkor lemaradunk. Számunkra a továbblépés azt jelenti, hogy olyan termékeket tervezünk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt biztosítják az emberiség és a környezet számára.

Az innováció és a haladás előmozdítása érdekében mindig új alkalmazottakat várunk a STIEBEL ELTRON csapatában. Ha energiáját szeretné egy szebb jövő megteremtésébe fektetni, örömmel fogadjuk.

A munka és a magánélet egyensúlya

„Munka” és „élet”: minden az egészséges egyensúly megteremtéséről szól. A magánélet és a szakmai élet közötti megfelelő egyensúly megtalálása emberi erőforrás politikánk szerves része. Alkalmazottaink számára vonzó munkakörnyezetet teremtünk, amelyben kölcsönösen meg lehet állapodni a személyes elfoglaltságokhoz és érdeklődési körhöz igazodó rugalmas munkarendben. És fordítva.

Aktívan ösztönözzük az egyensúly megteremtését. Családi vállalkozásként úgy gondoljuk, hogy profitálunk abból a különleges értékből, amelyet a STIEBEL ELTRON-nál egymás érdekeinek szem előtt tartásával fektetünk le. Számtalan olyan kezdeményezést vezettünk már be, amelyek az anyák és apák igényeit szolgálják, és lehetővé teszik a szakmai világ és a magánélet közötti jobb egyensúlyt.

Elvek és értékek

A cégeket emberek vezetik; a vállalati sikert az emberek érik el. Ezért a STIEBEL ELTRON-nál mindig egy csapat tagja vagy – soha nem hagyunk egyedül. Hiszen az emberek csak akkor képesek a feladatokat a lehető legjobban elvégezni, ha a paraméterek egyértelműek – nevezetesen, ha a célokról közös a felfogás, hogy pontosan hogyan kell azokat elérni, és hogyan kell mérni az elért eredményeket. A cél elérése felé lényegesen gyorsabb az előrehaladás, ha az együttműködés minden fél által tisztelt értékeken alapul. Alkalmazottaink is felelősséggel tartonaik vállalati értékeink betartásáért.

A felelősség és a tisztelet mellett értékeink közé tartozik a fenntarthatóság, a nyitottság és a bizalom. Ezek határozzák meg üzleti tevékenységeinket, innovációs képességünket és azt, ahogyan egymással kommunikálunk. Értékorientált vezetői kultúránk segít abban, hogy munkatársaink elkötelezettek legyenek, és a munkájukkal való elégedettséggel járuljanak hozzá a vállalat sikeréhez.

Vezetőink kiemelt szerepet játszanak a fejlesztésben, az optimalizálásban és a napi példamutatásban, teret teret adnak a kezdeményezésnek és új lehetőségeket nyitnak meg. Aktívan támogatják csapatukat feladataik teljesítésében. Munkatársainkat bátorságra és kíváncsiságra buzdítják. Ez bizalmat ébreszt saját képességeikben és bizalmat a cégben.

Jelentkezését az info@stiebel-eltron.hu címen tudjuk fogadni.