Átfolyós vízmelegítő

 • Átfolyós vízmelegítő az otthonába

  Melegvíz az Ön által kiválasztott hőmérsékleten és akkor, amikor arra szüksége van átfolyós vízmelegítő használatával!

  Használja ki a lehetőségeket

  A STIEBEL ELTRON átfolyós vízmelegítő nemcsak melegvizet állít elő, hanem ezt pontosak akkor teszik, amikor Önnek szüksége van rá, a kívánt mennyiségben és hőfokon. Főként a konyhában és a fürdőben válik hasznossá, ahol gyakran és nagyobb mennyiségű forró vízre van szükség. Mini kivitelű átfolyós vízmelegítő készülékeink vendég Wc-ben vagy akár a konyhapult alá is beférnek. A szükséges vízmennyiség, felhasználás és egyéni igények alapján többfajta készülék közül választhat átfolyós vízmelegítő berendezések közül.

  A hatékony működés érdekében vegye figyelembe a szükséges (egy-, kettő- vagy háromfázisú villamos csatlakozást.

  Átfolyós vízmelegítő típusok

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.

  Mit kell tudnia az átfolyós vizmelegítőkről?

  Az átfolyós vízmelegítő egy rendkívül hasznos, megbízható és gazdaságos készülék az otthoni vízmelegítéshez. Kompakt kialakításához képest nagy fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, melynek köszönhetően azonnal bíztosítja számunkra a melegvizet.

  Válassza ki Ön is az otthona legideálisabb készülékét.

  Miért hasznos az átfolyós vízmelegítő?

  Az átfolyós vízmelegtő egyik legnagyobb előnye, hogy minimális hőveszteség lép fel a működése során, mert a felfűtött víz azonnal felhasználásra kerül.

  Három csoportja van az átfolyós vizmelegítőnek:

  Miért érdemes átfolyós vízmelegítőben gondolkozni?

  Helytakarékos megoldások

  A kompakt átfolyós vízmelegítők kis méretüknek köszönhetően rendkívül praktikus megoldást jelentenek. Egy fogyasztási helyet képesek kiszolgálni, alacsony melegvíz-fogyasztás mellett, közepes hőmérsékleten. A berendezéseket mosdókagylók és mosogatók közelében érdemes elhelyezni.

  A komfort vízmelegítők kítűnő választás lehet tusoláshoz, kézmosáshoz vagy mosogatáshoz konyhában és fürdőben egyaránt. Előnye, hogy több vízvételi helyet is el tud látni.

  A mini átfolyó vízmelegítők 35-40°C-os vizet képesek előállítani. Energia és víztakarékos készülékek, amelyek tökéletes megoldást biztosítanak egyetlen vízvételi helye ellátásához.

  Egyszerű telepítés

  A kis átfolyós vízmelegítők működtetéséhez elektromos csatlakozási pontra van szükség, ezért a hálózat közvetlen közelében kell elhelyezni. Üzembehelyezéskor egyszerűen csak csatlakoztatni kell a hálózathoz.

  Ahogy korábban már említettük, a kisméretű átfolyós vízmelegítők teljesítménye általában 3 és 6 kW között mozog, ami elegendő kisebb mennyiségű víz felmelegítéséhez. Általában a falra, a mosogató fölé vagy alá szerelik.

  Segítség az ideális átfolyós vízmelegítő kiválasztásához

  Minden helyzetre van megoldásunk. Válasszon a komfort, a kompakt és a mini átfolyós vízmelegítőink közül igényeinek megfelelően!

    Komfort átfolyós vízmelegítő Kompakt átfolyós vízmelegítő Mini átfolyós vízmelegítő
  Több ellátási pont ugyanabban a helyiségben    
  Melegvíz több mosdóhoz  
  Melegvíz egy mosdóhoz    
  Magas hőmérséklet (20 °C és 60 °C között)  
  Közepes hőmérséklet (35 °C és 40 °C között)    
  Nagyobb mennyiségű melegvíz zuhanyozáshoz, fürdéshez, kézmosáshoz és konyhai mosogatáshoz    
  Közepes vízfogyasztás kézmosáshoz és mosogatáshoz    
  Alacsony vízfogyasztás kézmosáshoz