Átfolyós vízmelegítő

 • Átfolyós vízmelegítő az otthonába

  Melegvíz az Ön által kiválasztott hőmérsékleten és akkor, amikor arra szüksége van átfolyós vízmelegítő használatával!

  Használja ki a lehetőségeket

  A STIEBEL ELTRON elektromos átfolyós vízmelegítő nemcsak melegvizet állít elő, hanem ezt pontosan akkor teszik, amikor Önnek szüksége van rá, a kívánt mennyiségben és hőfokon. Főként a konyhában és a fürdőben válik hasznossá, ahol gyakran és nagyobb mennyiségű forró vízre van szükség. Mini kivitelű elektromos átfolyós vízmelegítő készülékeink vendég Wc-ben vagy akár a konyhapult alá is beférnek. A szükséges vízmennyiség, felhasználás és egyéni igények alapján többfajta készülék közül választhat átfolyós vízmelegítő berendezések közül.

  A hatékony működés érdekében vegye figyelembe a szükséges (egy-, kettő- vagy háromfázisú villamos csatlakozást.

  Kérdése van átfolyós vízmelegítőinkkel kapcsolatban?

  Átfolyós vízmelegítő típusok

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.

  Mit kell tudnia az átfolyós vizmelegítőkről?

  A termék egy rendkívül hasznos, megbízható és gazdaságos készülék az otthoni vízmelegítéshez. Kompakt kialakításához képest nagy fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, melynek köszönhetően azonnal biztosítja számunkra, hogy a víz meleg legyen.

  Az erős fűtőteljesítmény és az azonnali melegvízellátás lehetővé teszi, hogy akár egyszerre több vízfogyasztó helyen is használjunk melegvizet anélkül, hogy csökkenne a melegvíz nyomása vagy hőmérséklete. Ez nagy előnyt jelent például olyan háztartásokban, ahol többen egy időben szeretnének zuhanyozni vagy vízforralót használni.

  Ezek rendkívül gazdaságosak, mivel csak akkor fogyasztanak energiát, amikor valóban szükség van melegvízre. Nem kell folyamatosan fűteni és melegen tartani a tartályban tárolt vizet, mint a hagyományos tárolós bojlerek esetében. Ezáltal minimalizálják az energiaveszteséget és csökkentik az energiaszámlát.

  Válassza ki Ön is az otthona legideálisabb készülékét.

  Miért hasznos az átfolyós vízmelegítő?

  A termék egyik legnagyobb előnye, hogy minimális hőveszteség lép fel a működése során, mert a felfűtött víz azonnal felhasználásra kerül.

  Berendezéseink akkor állítják elő a melegvizet, amikor Önnek szükség van rá. Nincs szükség tárolásra, így nem keletkezik hőveszteség a fel nem használt melegvíz miatt.

  Ennek eredményeként az átfolyós vízmelegítők sokkal hatékonyabbak és energiatakarékosabbak lehetnek, mint a tárolós bojlerek. Az energia csak akkor kerül felhasználásra, amikor szükség van melegvízre, így minimalizálva az energiaveszteséget és csökkentve az energiaszámlát.

  Az elektromos átfolyós vízmelegítő készülékek kisebb méretűek és helytakarékosabb megoldást kínálnak, ami előnyös lehet kisebb lakásokban vagy olyan helyeken, ahol a hely korlátozott. Berendezésünkkel helyet takaríthat meg és rugalmasabb telepítést tesz lehetővé.

  Három csoportja van az átfolyós vizmelegítőnek:

  Miért érdemes átfolyós vízmelegítőben gondolkozni?

  Helytakarékos megoldások

  A kompakt elektromos rendszerű átfolyós vízmelegítő készülékek kis méretüknek köszönhetően rendkívül praktikus megoldást jelentenek. Egy fogyasztási helyet képesek kiszolgálni, alacsony melegvíz-fogyasztás mellett, közepes hőmérsékleten. A berendezéseket mosdókagylók és mosogatók közelében érdemes elhelyezni.

  A komfort vízmelegítők kitűnő választás lehet tusoláshoz, kézmosáshoz vagy mosogatáshoz konyhában és fürdőben egyaránt. Előnye, hogy több vízvételi helyet is el tud látni.

  A mini átfolyó vízmelegítők 35-40°C-os meleg víz előállítására képesek. Energia és víztakarékos készülékek, amelyek tökéletes megoldást biztosítanak egyetlen vízvételi helye ellátásához.

  Egyszerű telepítés

  A kis átfolyós vízmelegítők működtetéséhez elektromos csatlakozási pontra van szükség, ezért a hálózat közvetlen közelében kell elhelyezni. Üzembehelyezéskor egyszerűen csak csatlakoztatni kell a hálózathoz.

  A teljesítmény egy kisméretű átfolyós vízmelegítő esetén általában 3 és 6 kW között mozog, ami elegendő kisebb mennyiségű víz felmelegítéséhez. Általában a falra, a mosogató fölé vagy alá szerelik.

  Segítség az ideális átfolyós vízmelegítő kiválasztásához

  • Minden helyzetre van megoldásunk. Válasszon a komfort, a kompakt és a mini elektromos átfolyós vízmelegítő készülékeink közül igényeinek megfelelően!

   Komfort átfolyós vízmelegítő Kompakt átfolyós vízmelegítő Mini átfolyós vízmelegítő Több ellátási pont ugyanabban a helyiségben

    

    

  • PEO 27
  • Fokra pontosan beállítható kívánság szerinti hőmérséklet a maximális teljesítményig bezárólag

  • Nagy energiahatékonyság – akár 30%-os megtakarítás a hidraulikus működésű átfolyó rendszerű vízmelegítőhöz képest

  • Digitális Hőmérséklet-beállítás 30-60 °C

  • Alkalmas előmelegített vízhez akár 45 °C értékig

  • Integrált diagnosztika-rendszer

  • Vízkövesedésnek ellenálló csupaszdrótos fűtésrendszer

  • Tovább részletek: Itt
    Komfort átfolyós vízmelegítő Kompakt átfolyós vízmelegítő Mini átfolyós vízmelegítő
  Több ellátási pont ugyanabban a helyiségben    
  Melegvíz több mosdóhoz  
  Melegvíz egy mosdóhoz    
  Magas hőmérséklet (20 °C és 60 °C között)  
  Közepes hőmérséklet (35 °C és 40 °C között)    
  Nagyobb mennyiségű melegvíz zuhanyozáshoz, fürdéshez, kézmosáshoz és konyhai mosogatáshoz    
  Közepes vízfogyasztás kézmosáshoz és mosogatáshoz    
  Alacsony vízfogyasztás kézmosáshoz