Hőszivattyús rendszerek beüzemelése

A hőszivattyúk beüzemelésének előfeltétele - a szakszerűen befejezett kivitelezésen felül - a kitöltött üzembehelyezési nyomtatvány elküldése. Kérjük, olvassa el figyelmesen és töltse ki az alábbi linkről letölthető dokumentumot.

A kitöltött jegyzőkönyvet a szerviz@stiebel-eltron.hu email címre küldjék. 

Az időpont kiválasztásánál vegyék figyelembe, hogy a levegő-víz hőszivattyú beüzemelése akkor lehetséges, ha a napi átlag hőmérséklet O° C fölött van!

Karbantartási és javítási igényeket itt (szolgaltatasok/szerviz/h_szivattyus-es-szellztet-keszuelekek-szervizelese.html) tudnak bejelenteni.

Karbantartási időszak: március 1. - augusztus 31. között.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a karbantartási időszakon kívül a javítási és beüzemelési feladatok kapnak prioritást. Megértésüket köszönjük.

Garanciális feltételek

A hőszivattyús rendszereinkre - az egyszeri beüzemelés és az előírt éves karbantartás elvégzése esetén - a vásárlástól számított 5 évig terjedő garanciát vállalunk.

A készülék szakszerű beüzemelését és a rendszeres évenkénti karbantartást kizárólag a STIEBEL ELTRON munkatársa vagy megbízottja végezheti.

F-Gáz rendelet

Tájékoztatjuk, hogy egyes hőszivattyús berendezések olyan hűtőközeggel vannak töltve, amelynek forgalomba hozatalát és kezelését a 14/2015 (II.10.) Korm. rendelet, röviden az "F-Gáz" rendelet szabályozza.

A hőszivattyúk listájáról az alábbi linken tájékozódhat.