Elektromos fűtőkészülék

 • Extra hő elektromos fűtéssel

  Válassza átmeneti vagy kiegészítő fűtésként!

  Használjon elektromos fűtőberendezést kiegészítő fűtésként és melegítse fel otthonát!

  Mindig hidegnek érzi a helyiséget? Szükség lenne még egy radiátorra? Válasszon elektromos fűtőkészülékeink közül! A berendezések gyors telepítés után halk működés mellett teremtenek kellemes hőmérsékletet. Az intelligens szabályozásnak köszönhetően elektromos készülékeink igény szerint működnek, így biztosítják a maximális energiahatékonyságot. A kompakt készülékek kis méretük ellenére nagy fűtőkapacitással rendelkeznek.

  Az elektromos fűtőberendezések működésük során az elektromos áramot veszteségek nélkül alakítják hővé, melynek szállításához nincs szükség sem kazánra sem vezetékekre, hiszen a meleg közvetlenül a leadás helyén keletkezik.

  Mennyi áramot fogyaszt egy elektromos fűtés?

  Az áramfogyasztás függ a készülék fűtési teljesítményétől, a napi fűtési időtartamtól és az áram árától. Mivel készülékeink intelligens vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, csak szükség esetén fogyasztanak energiát.

  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.