Segítség a készülékbeállításokkal és készülékhibákkal kapcsolatban

Gyors segítség, megbízható szolgáltatás

Hogyan állíthatom be a melegvíz hőmérsékletét, a szobahőmérsékletet vagy a hűtési funkciót? Hogyan cseréljem ki a szűrőket, majd állítsam vissza a szűrőbeállításokat? Hogyan takaríthatok meg üzemeltetési költségeket a hőszivattyúval vagy a beépített szellőztetőegységgel? Segédvideóink választ adnak, és lépésről lépésre megmutatják, hogyan kell helyesen beállítani a hőszivattyút vagy az LWZ 8 CS Premium integrált szellőztetőegységet, és hogyan lehet energiát és költségeket megtakarítani az üzemeltetési programnak köszönhetően.

Mi a teendő meghibásodás esetén? A reset vagy a vészhelyzeti üzemmód beállítása és a hibalista kiolvasása olyan kezdeti intézkedések, amelyek gyorsan segíthetnek az esetleges hiba elhárításában. 

Természetesen szervizes kollégáink szívesen segítenek Önnek a szükséges javítások vagy a karbantartás elvégzésében.

Segédvideók a levegő-víz hőszivattyú beállításához

Hőszivattyú: Üzemmódok beállítása, energiatakarékosság

A hőszivattyút komfort, ECO vagy melegvíz üzemmódba állíthatja. Használja a komfort hőmérsékletet, amikor szüksége van rá, és takarékoskodjon az energiával, amikor például nem tartózkodik otthon.

Tovább videóhoz

Segédvideók az LWZ 8 CS Premium kompakt készülék beállításaihoz

LWZ 8 CS Premium kompakt készülék: Nappali, éjszakai vagy melegvíz üzemmód beállítása

Energiatakarékosság az üzemmódoknak köszönhetően: A fűtési szezon végén aktiválja a melegvíz üzemmódot az LWZ kompakt készülékén. Nyaralni megy? Használja az éjszakai üzemmódot az épület hőmérsékletének csökkentéséhez és az energiatakarékos üzemhez. Segédvideónkban megmutatjuk, hogyan.

Tovább a videóhoz

Segédvideók a hőszivattyú meghibásodása esetére

Segédvideók az LWZ 8 CS Premium kompakt készülék meghibásodása esetére

Javítás, karbantartás megrendelése

Segédvideóink megtekintése és az esetleges beállítások után továbbra is fennáll a probléma? Meg szeretné rendelni a készülék éves karbantartását? Forduljon szervizes csapatunkhoz a készülékre vonatkozó alapadatok megadásával.