Webináriumok hőszivattyús berendezések kiválasztásáról, méretezéséről

 

 

 

 

 

Kedves Partnerünk,

a STIEBEL ELTRON 1976-ban kezdte meg a hőszivattyús berendezések fejlesztését és gyártását németországi gyárában. 44 éves szakmai tapasztalatunkat szeretnénk Önökkel is megosztani!

Ingyenes webináriumunkkal otthonról is bővítheti szaktudását az energiahatékony épületgépészeti  berendezésekről. Soron következő előadásaink témája a megújuló erőforrásokat hasznosító hőszivattyús készülékek kiválasztása lesz. Bemutatásra kerül a STIEBEL ELTRON saját hőszivattyú méretező alkalmazása, amely lehetővé teszi a legmegfelelőbb hőszivattyú kiválasztását egy adott épületre vonatkozóan. A bivalencia pontok meghatározására, a használati melegvíz és a GEO-zárásidő többletteljesítmény igényére, az épület fűtési energia igényére, valamint az energia költségeire is kitérünk az előadások alkalmával.

Webináriumunkat tervezőknek, gépészmérnököknek, kivitelezőknek, beruházóknak, tudatos vásárlóknak és minden érdeklődőnek ajánljuk, akik a környezettudatos, energiahatékony és időtálló épületgépészeti megoldások iránt érdeklődnek.

Aktuális webináriumaink, melyekre az alábbi linkekre kattintva tud jelentkezni:

2020. június 22., 10:00 óra         A hőszivattyúk kiválasztása

https://attendee.gototraining.com/r/8905388183927584258

2020. július 01., 14:00 óra          A hőszivattyúk kiválasztása

https://attendee.gototraining.com/r/7936858077899365634

Az előadásainkon résztvevők létszáma korlátozott. Jelentkezését a maximális létszám eléréséig tudjuk fogadni.

Stiebel Eltron oktatás és együttműködés

40 éves hőszivattyús gyakorlattal a legmagasabb minőségű termékeket és támogatást kínáljuk Önnek

Referenciaként szolgáló irodaépületünkben lehetősége van szakmai oktatáson való részvételre.

Ilyen jellegű igényét az info@stiebel-eltron.hu címen jelentheti be a résztvevők számának és az érdeklődés tárgyát képező termékkategóriának megjelölésével.

Online training támogatás

A készülékeink helyszíni beépítéséhez, beüzemeléséhez oktató videók is rendelkezésre állnak. Ezek vizuális felvételek (felirat és alámondás nélkül).

Videó WPL classic beüzemléséről