Amit mi képviselünk és amiért felelősséget vállalunk.

Kényelmes és biztonságos otthont teremtünk az Ön számára!

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a zöld technológiák fejlesztése terén

 

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a zöld technológiák fejlesztése terén

 

Bízzon a tapasztalatunkban. Közel 100 éve gyártunk vízmelegítőket, közel fél évszázada fejlesztünk és gyártunk hőszivattyúkat, és közel 30 éve szellőztetőberendezéseket. Nem kell kilépnie a komfortzónájából.

Mi több évtizede mindent megteszünk azért, hogy az Ön életét komfortosabbá tegyük.

 

 

Váljon függetlenné

 

Előtérbe helyezzük a fenntarthatóságot és a környezetet

 

Meggyőződésünk, hogy az elektromos energia a jövő energiaforrása. A napból, szélből és vízből származó energia megújuló és környezetbarát. Ahogyan a termékeink is. Intelligens épületgépészeti megoldásainkkal biztosítjuk az Ön függetlenségét, a beruházása biztonságát és a fenntartható jövőt.

 

Megbízható partner vagyunk, aki Ön mellett áll

 

A STIEBEL ELTRON nemcsak intelligens termékeket, hanem első osztályú szolgáltatásokat is nyújt Önnek

 

Számíthat felelősségünkre, tiszteletünkre és kivételes ügyfélszolgálatunkra. Függetlenül attól, hogy Ön tervezi, telepíti vagy használja valamelyik megoldásunkat. Mi mindig azt nyújtjuk Önnek, amiben megállapodtunk. Az Ön igényei elsődlegesek számunkra.

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy olyan termékeket forgalmazunk, amelyek hasznát mindenki élvezi. Üzleti sikereink egyben a környezetvédelem sikerei is. Minden egyes megújuló energiát felhasználó berendezésünk üzembe helyezése egyben azt is jelenti, hogy kevesebb fosszilis energiahordozó kerül felhasználásra. Jó érzés abban a tudatban dolgozni, hogy az eredményeink hozzájárulnak a fenntartható jövő megvalósításához.

Kóczián László, a STIEBEL ELTRON Kft. ügyvezető igazgatója

Váltsa valóra álmait a fenntartható életről a STIEBEL ELTRON-nal

A jövőre való felkészülés egyszerű

Gazdaságos fűtés és hűtés

 

Modern hőszivattyúk a fenntartható lakókomfortért

 

A hőforrás kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés, amellyel mindenkinek foglalkoznia kell, aki házat épít vagy felújít. A STIEBEL ELTRON minden háztartáshoz és a rendelkezésre álló hely szempontjából minden helyzethez - legyen szó új építésről vagy felújításról, beltéri vagy kültéri telepítésről - kínál nagy hatékonyságú hőszivattyúkat.

 

Megbízható szellőztetés

 

Hővisszanyerő szellőztetőberendezések a friss levegő rendszeres pótlására

 

A minél kisebb hőveszteséggel járó hatékony szellőztetés nemcsak az új épületek tulajdonosai számára jelent kihívást, hanem a felújításra váró épületek esetében is. A kulcsot a modern szellőztetőberendezések jelentik, amelyek szabályozott légcserét biztosítanak energiapazarlás nélkül.

Központi és egyhelyiséges készülékeink a legújabb technológiáknak megfelelően készülnek, és nemcsak kényelmet, hanem nagyobb megtakarítást és egészségesebb lakókörnyezetet is biztosítanak Önnek.

 

Hatékony vízmelegítés

 

Bojlerek és vízmelegítők

 

A STIEBEL ELTRON közel egy évszázaddal ezelőtt kezdte meg vízmelegítő készülékeinek gyártását és fejlesztését. A minőség és a teljesítmény tekintetében nincs kompromisszum. Vízmelegítő és tároló berendezéseink e tulajdonságok ideális kombinációját kínálják Önnek.