15 másodpercenként üzembe helyeznek egy STIEBEL ELTRON készüléket valahol a világon.

Technológia helyi igényekre szabva

A STIEBEL ELTRON leányvállalatai folyamatosan együttműködnek. Helyi munkatársainkkal biztosítjuk, hogy megértsük a valós helyi vevői igényeket, és mindig a legjobb műszaki megoldásokat és szakértelmet kínáljuk.

Magyarországi leányvállalat

Hol van a STIEBEL ELTRON Kft. magyarországi székhelye? Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot? Itt megtalálja a válaszokat a kérdéseire.

További információ

Gyártó telephelyeink Németországban

Nemzetközi telephelyeink

Poprád, Szlovákia

A Magas-Tátra lábánál elsősorban használati melegvíz hőszivattyúkat és melegvíz-tárolókat gyártunk és forgalmazunk. Egyedi igényekre speciális szolgáltatásokat is kínálunk. 

Arvika, Svédország

A Thermia AB 2018 óta tartozik a cégcsoportunkhoz. Itt földhőszivattyúkat fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk. A Thermia hőszivattyúk számos északi országban piacvezetők közé tartoznak.

Ayutthaya, Thaiföld

Ayutthayában, Bangkok körzetében 2001 óta gyártunk kis átfolyós vízmelegítőket, úgynevezett zuhanyegységeket Ázsia és a globális exportpiacok számára. Ezenkívül gyártunk átfolyós vízmelegítőket és hengereket. 

Tiencsin, Kína

A kínai gyártóüzem 2004 óta a cégcsoportunk része. Ebben az észak-kínai metropoliszban szellőztető rendszereket, hőszivattyúkat és elektromos fűtőtesteket gyártunk.

A STIEBEL ELTRON márka készülékei és szolgáltatásai világszerte elérhetőek

Elérhetőségeink

További információ a STIEBEL ELTRON csoportról