15 másodpercenként üzembe helyeznek egy STIEBEL ELTRON készüléket valahol a világon.

Technológia helyi igényekre szabva

A STIEBEL ELTRON leányvállalatai folyamatosan együttműködnek. Helyi munkatársainkkal biztosítjuk, hogy megértsük a valós helyi vevői igényeket, és mindig a legjobb műszaki megoldásokat és szakértelmet kínáljuk.

Magyarországi leányvállalat

Hol van a STIEBEL ELTRON Kft. magyarországi székhelye? Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot? Itt megtalálja a válaszokat a kérdéseire.

További információ

Gyártó telephelyeink Németországban

Holzminden, Németország

Holzmindenben gyártjuk az átfolyós vízmelegítőnket, valamint levegős hőszivattyúkat és hengereket. Ezen kívül egyedi kéréseket is teljesítünk főüzemünkben, átfogó szolgáltatásokkal.

Eschwege, Németország

Eschwege Hessenben – itt gyártjuk szinte az összes műanyag alkatrészünket. Kis vízmelegítőt is fejlesztünk és gyártunk Eschwegében. Természetesen széles körű szolgáltatásaink vannak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megfeleljünk az egyedi igényeknek.

Freudenberg, Németország

Freudenbergben hőszivattyús szellőztető rendszereket gyártunk. A STIEBEL ELTRON 2020 óta a Zimmermann Ventilation and Heating Systems stratégiai részvényese.

Hameln, Németország

Hameln Alsó-Szászországban - itt gyártjuk használati melegvíz-, valamint hőcserélős melegvíz-készítő egységeinket.

 

 

Nemzetközi telephelyeink

Poprád, Szlovákia

A Magas-Tátra lábánál elsősorban használati melegvíz hőszivattyúkat és melegvíz-tárolókat gyártunk és forgalmazunk. Egyedi igényekre speciális szolgáltatásokat is kínálunk. 

Arvika, Svédország

A Thermia AB 2018 óta tartozik a cégcsoportunkhoz. Itt földhőszivattyúkat fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk. A Thermia hőszivattyúk számos északi országban piacvezetők közé tartoznak.

Ayutthaya, Thaiföld

Ayutthayában, Bangkok körzetében 2001 óta gyártunk kis átfolyós vízmelegítőket, úgynevezett zuhanyegységeket Ázsia és a globális exportpiacok számára. Ezenkívül gyártunk átfolyós vízmelegítőket és hengereket. 

Tiencsin, Kína

A kínai gyártóüzem 2004 óta a cégcsoportunk része. Ebben az észak-kínai metropoliszban szellőztető rendszereket, hőszivattyúkat és elektromos fűtőtesteket gyártunk.

A STIEBEL ELTRON márka készülékei és szolgáltatásai világszerte elérhetőek

Elérhetőségeink

További információ a STIEBEL ELTRON csoportról