Megoldások felújításhoz és korszerűsítéshez

Takarítson meg STIEBEL ELTRON berendezések segítségével!

Nincs olyan épület, amelyben ne lehetne hőszivattyút vagy hővisszanyerős szellőztető berendezést használni az energiaköltségek optimalizálására. Akár részleges, akár teljes felújításon gondolkodik, a STIEBEL ELTRON szinte minden épülethez megfelelő megoldást kínál.

Energiatakarékosság, függetlenség és környezetbarát hozzáállás

  • Energiamegtakarítási potenciál zöld megoldásainknak köszönhetően
  • Függetlenség a külső szolgáltatóktól 
  • Hőszivattyúk: a meglévő radiátorok használata is lehetséges
  • Decentralizált szellőztető egységek: könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé

Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz. Ezen felül információt kaphat marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, valamint online vagy személyes képzéseinkről.

STIEBEL ELTRON hőszivattyúk és szellőztető berendezések felújításhoz vagy korszerűsítéshez

Részleges felújítás

Optimális kiegészítő a gázkazánhoz: a HPA O CS Premium segítségével az épületek fokozatosan is felújíthatók. A gázkazánt nem szükséges egyből cserélni, a beépített hőszivattyú gázfűtéssel kombinálva is működik.

 

Tovább a termékhez

Gyors és egyszerű

A kompakt, hővisszanyerő, decentralizált VLR 70 L trend szellőztető finom porszűrők segítségével tisztítja a beáramló levegőt, ezáltal ideális az allergiában szenvedők számára. A telepítés egyszerű és gyors - a teleszkópos burkolat 800 mm falvastagságig is felszerelhető. Az alumínium hőcserélő biztosítja a maximális hatékonyságú hőátadást és könnyű tisztítást tesz lehetővé.

Tovább a termékhez

Levegőből nyert energia

A HPA-O 7-13 Premium testreszabhatóságának és nagy teljesítményének köszönhetően tökéletes megoldás lehet korszerűtéshez. A kültéri telepítésre tervezett levegő-víz hőszivattyú még -20 °C-on is elegendő energiát tud hasznosítani a levegőből a víz melegítéséhez és a fűtéshez. A kombinált SBS tároló tartály biztosítja a vízmelegítést és tárolja a hőt a helyiség fűtésére.

Tovább a termékhez

Hatékonyság a föld mélyéről

Hatékonyság a föld mélyéről: a WPF 10 talajhő-víz hőszivattyú formatervezésével, de kiváló hatékonyságával is lenyűgöz. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fűtővíz eléri a +65° C-os értéket, a hagyományos radiátoros fűtési rendszerrel is alkalmazható. A talajhő-víz hőszivattyúk biztosítják a legnagyobb energiamegtakarítási lehetőségeket a hőszivattyús berendezések közül. 

Tovább a termékhez

Kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

8 lépés a megfelelő hőszivattyú kiválasztásához

1. Helyszíni felmérés

Először ellenőrizzük az építési helyszínt és a körülményeket, a helyszín adottságait. Ezután tehetünk javaslatot egy adott hőszivattyútípus telepítésére. 

2. A fűtési teljesítmény kiszámítása

A szükséges fűtőteljesítményt a ház területe és szigetelése határozza meg. Mindig a fűtési rendszer optimális méretének kiszámításával kezdünk.

3. Szükséges funkciók kiválasztása

Fűtés, melegvíz, szellőzés, hűtés és a napelemes rendszerek integrálása? Örömmel adunk tanácsot minden lehetőségről és a megtakarításokról. 

4. A hőszivattyú helye

Hőszivattyúink telepíthetők akár a házon belül (pl. az alagsorba, gépészeti helyiségben), de akár kültéren is, ha a házon belül korlátozott a rendelkezésre álló hely. 

5. Az Ön igényeinek megfelelő hőszivattyú  

Az első négy lépésben feltárt információk alapján közösen kiválasztjuk az Ön otthonához szabott legoptimálisabb hőszivattyús megoldását.

6. Személyes ajánlat

Javasolunk megfelelő kivitelező céget. Gondosan kiválasztott szakmai partnereink részletes árajánlatot, telepítési ütemtervet készítenek és gondoskodnak minden előkészítő munkáról. 

7. Első osztályú szolgáltatás

Szervizes munkatársaink, ill. tanúsított szervizpartnereink üzembe helyezik a hőszivattyús rendszert, műszaki támogatást nyújtanak és szükség esetén gondoskodnak az alkatrészek beszerzéséről.

8. Garantált garancia

Új hőszivattyú esetén a garanciális időtartam 3 év.