Építkezik vagy felújít?

Minőségi hőszivattyúinkhoz 5 év garanciát nyújtunk, és további kedvezményeket is biztosítunk Önnek. 

Dőljön hátra és élvezze a kényelmet otthonában. Akciónk keretében most ingyenes beüzemelést és díjmentes karbantartást vállalunk 5 évre vagy amennyiben a hőszivattyú mellé VRC-W 400 szellőztető berendezést is vásárol nálunk a szükséges csőrendszerekkel együtt, úgy a központi szellőztető berendezést biztosítjuk Önnek díjmentesen. 

Hőszivattyúk és szellőztető berendezés kedvezményes feltételekkel

 • Levegő-víz vagy talajszondás hőszivattyú vásárlása esetén a beüzemeléstől számított 5 évig ingyen végezzük Önnek a készülék karbantartását! Ezen felül a berendezés beüzemelését is térítésmentesen végezzük el.
 • Az akcióban részt vevő készülékek: valamennyi HPA-O típusú (05.1/07/07.1/8/13) levegő-víz monoblokk hőszivattyús készülék vagy hőszivattyús csomag, illetve valamennyi talajhő-víz és víz-víz hőszivattyús készülékek és csomagok
 • Az akció keretében díjmentesen vállaljuk a hőszivattyús készülék éves, egyszeri helyszíni karbantartását a készülék beüzemelésétől számított 5 éven keresztül (összesen 4 karbantartás). A karbantartást a vevőnek szükséges ezen a felületen keresztül megrendelnie. 
 • A kedvezmény családi házakra, önálló, egygépes rendszerekre vonatkozik.
 • Amennyiben a hőszivattyú mellé VRC-W 400 központi szellőztető berendezést is vásárol nálunk a szükséges csőrendszerekkel együtt, úgy a hőszivattyú ingyenes beüzemelése és karbantartása helyett a központi szellőztető berendezést biztosítjuk Önnek díjmentesen.  

 

Hőszivattyúink legfontosabb előnyei

Három funkció egy készülékben

 

Vízmelegítés, fűtés és hűtés megújuló energiaforrások felhasználásával. A STIEBEL ELTRON monoblokk hőszivattyúja gond nélkül biztosítja otthona kényelmét.

Megbízható rendszer gyárilag

 

A hőszivattyú gyárilag hermetikusan zárt hűtőkörrel rendelkezik, ahol ezt követően szivárgásvizsgálatnak vetik alá.

Csendes gépészeti helyiség

 

Szerintünk senki sem szereti a zajt, különösen nem a saját otthonában. A kültéri egység és minden mozgó alkatrész a szabadban található. Az épületben nincsenek zajkeltő elemek.

Kompakt gépészeti helyiség

 

Nem áll rendelkezésére megfelelő méretű gépészeti helyisége? Nem probléma. A monoblokk hőszivattyú kültéren kerül elhelyezésre. A STIEBEL ELTRON kompakt hidraulikamodulokat kínál hozzá, amelyek esztétikát és optimális helykihasználást garantálnak a gépészeti helyiségben.

Garantált minőség Németországból

 

A STIEBEL ELTRON 1976-ban kezdte meg a hőszivattyúk fejlesztését és gyártását, amely ma is folytatódik a németországi Holzmindenben található gyárban. Egy bevált, kiváló minőségű terméket kínálunk Önnek.

Komplett hőszivattyús csomagokat kínálunk

A szükséges rendszertechnológia nagy részét –hőszivattyús csomagonként eltérő rendszerelemekkel – már beépítettük hőszivattyús csomagajánlatainkba. Így garantálható a megbízható működés és a kivitelezés is kis erőfeszítéssel valósulhat meg.

HPA-O 13 C Premium hőszivattyús csomagajánlat

 • kültéri elhelyezésű levegő-víz hőszivattyú fűtéshez és hűtéshez, beépített tároló
 • nagy teljesítményű, beépített puffertárolóval problémamentes használatot tesz lehetővé akár felújításkor is
 • az inverteres technológia magas fokú hatékonyságot és alacsony energiaköltségeket biztosít
 • csendes működés
 • éjszakai üzemmódban („Silent Mode” funkció) a működési zajok tovább csökkenthetők
 • egész évben akár 65 °C-os előremenő hőmérséklet az első osztályú HMV-komfortért és a fűtésrendszertől független univerzális használhatóságért
 • kisebb helyszükséglet
 • két fűtőkör csatlakoztatása lehetséges

A komplett csomag a puffer és használati melegvíz-tárolón felül tartalmazza a vezérlést, érzékelőket, keringtető szivattyút és az elosztószekrényt is.

HPA-O 07.1 CS Premium hőszivattyús csomagajánlat

 
 • kültéri elhelyezésű levegő-víz hőszivattyú fűtéshez és hűtéshez, valamint beépített tároló
 • az inverteres technológia magas fokú hatékonyságot és alacsony energiaköltségeket biztosít
 • csendes működés
 • éjszakai üzemmódban („Silent Mode” funkció) a működési zajok tovább csökkenthetők
 • akár 75 °C-os előremenő hőmérséklet az első osztályú HMV-komfortért és a fűtésrendszertől független univerzális használhatóságért
 • kisebb helyszükséglet
 • két fűtőkör csatlakoztatása lehetséges

A komplett csomag a puffer és használati melegvíz-tárolón felül tartalmazza a vezérlést, érzékelőket, keringtető szivattyút és az elosztószekrényt is.

HPA-O 8 CS Plus Flex Set hőszivattyús csomagajánlat

 

 • kültéri telepítésű levegő-víz hőszivattyú fűtéshez és hűtéshez, valamint hidraulikamodul
 • az inverteres technológia magas fokú hatékonyságot és alacsony energiaköltségeket biztosít
 • az alacsony működési zajok az éjszakai üzemmód („Silent Mode” funkció) révén tovább csökkenthetők

A komplett csomag a puffer és használati melegvíz-tárolón felül tartalmazza a vezérlést, érzékelőket, hidraulika modult és az elosztószekrényt is.

Hőszivattyú és szellőztető berendezés


Ideális kombináció komplett gépészeti megoldásokhoz: hőszivattyú és hővisszanyerős szellőztető berendezés

A szigorodó energiahatékonysági kritériumoknak való megfelelés, az ingatlan értékének növelése, befektetésének jövőállósága, az energiaszolgáltatóktól való függetlenítés és a környezettudatosság is érvényesül komplett épületgépészeti megoldásaink révén.

A STIEBEL ELTRON hővisszanyerős szellőztető berendezései és megújuló energiaforrásokat felhasználó hőszivattyús készülékeinek beépítése esetén nem kell aggódnia a közelgő változások miatt!

 

Jöjjen el hozzánk nyílt napjainkon és érdeklődjön személyesen az Önnek legmegfelelőbb gépészeti megoldásainkról.


Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot hőszivattyús csomagjainkra.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. További információért vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőinkkel, vagy küldjön nekünk e-mailt az alábbi űrlapon keresztül.