Nagysebességű kézszárító
ULTRONIC Premium

 • Termékleírás

  Válassza a higiéniát nemes kivitelben

  Kényelem és higiénia – ezzel a kézszárítóval soha többé nem kell nélkülöznie a mosdójában. A készüléknek még tizenkét másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy megszárítsa vendégei vagy alkalmazottai kezét. Ideális, ha meg akar felelni a szaniterhelyiségekkel szemben támasztott magas követelményeknek a vendéglátásban, a kereskedelemben vagy a középületekben. A fűtési funkció használata növeli a kényelmet. Fűtés nélkül viszont energiát takarít meg. A készülék egyébként „Silent Mode”-ban halkabban működik, ami iskolákban vagy irodákban előnyt jelent.

  Rendszeresen tisztítsa a helyiség levegőjét

  A kézszárító érintésmentes, infravörös vezérlésű működése gazdaságos működést biztosít, és egyben higiénikusabbá teszi a kézszárítás módját. Erről a HEPA-szűrő és a beépített helyiséglégszűrő is gondoskodik. Így búcsút mondhat a pornak, a pollennek, a baktériumoknak és a vírusoknak a szaniterhelyiségekben.

  A stabilitás és az elegancia egyesítése

  Minden technikai előnyével együtt a kézszárítónak jól kell mutatnia a mosdóban is. Polírozott nemesacél házának köszönhetően ez a készülék különösen modern és elegáns. Modelljeink alapértelmezés szerint robusztusak és vandálbiztosak.  Reach-Információ
  Műszaki adatok

  Termékszám: 205633

  Hálózati csatlakozás: 1/N/PE ~ 220-240 V

  Frekvencia: 50/60 Hz

  Névleges teljesítmény: 720 W

  Üzemzaj: 76 dB(A)

  Levegősebesség: 96 m/s

  Szárítási idő: 12 s

  Védettség (IP): IPX3

  A ház anyaga: nemesacél

  Szín: nemesacél

  Működtetési módja: közelségérzékelő elektronika

  Magasság: 309 mm

  Szélesség: 272 mm

  Mélység: 132 mm

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban