Nagysebességű kézszárító
ULTRONIC Premium

 • Termékleírás

  Válassza a higiéniát nemes kivitelben

  Nagy sebességű kézszárítónk két fontos higiéniai problémára is megoldást nyújt: a száraz kezekre és tiszta levegőre. A mindennapokban különösen a kézszárításnak kell gyorsnak lennie. Jó, hogy a készüléknek még tizenkét másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy megszárítsa vendégei vagy alkalmazottai kezét. A kézszárító érintésmentes, infravörös vezérlésű működése gazdaságos működést biztosít, és egyben higiénikusabban szárítja a kezet. Ideális, ha meg akar felelni a szaniterhelyiségekkel szemben támasztott magas követelményeknek a vendéglátásban, a kereskedelemben vagy a középületekben. A kiegészítő fűtési funkció növeli a kényelmet. Fűtés nélkül viszont energiát takarít meg. A készülék egyébként „Silent Mode”-ban halkabban működik, ami iskolákban vagy irodákban előnyt jelent.

  Kényelem a tiszta levegőért és a száraz kezekért

  Szeretné rendszeresen megtisztítani a környezeti levegőt UV-C fény és iongenerátor segítségével? Egyszerűen aktiválja a funkciót a megfelelő kapcsolóval. A készülék most egy órán keresztül csökkentett fordulatszámmal működik és tisztítja a levegőt. Ezt egy óra szünet követi, majd a légtisztítás újraindul. Így búcsút mondhat a pornak, a pollennek, a baktériumoknak és a vírusoknak a szaniterhelyiségekben. Különösen magas tisztasági követelmények esetén használja a mellékelt HEPA-szűrőt. A készülék tisztító üzemmódban is bármikor használható kézszárításra.

  A stabilitás és az elegancia egyesítése

  Minden technikai előnyével együtt a kézszárítónak jól kell mutatnia a mosdóban is. Polírozott nemesacél házának köszönhetően ez a készülék különösen modern és elegáns. Modelljeink alapértelmezés szerint robusztusak és vandálbiztosak.  Reach-Információ
  Műszaki adatok

  Termékszám: 205633

  Hálózati csatlakozás: 1/N/PE ~ 220-240 V

  Frekvencia: 50/60 Hz

  Névleges teljesítmény: 720 W

  Üzemzaj: 76 dB(A)

  Levegősebesség: 96 m/s

  Szárítási idő: 12 s

  Védettség (IP): IP 23

  A ház anyaga: nemesacél

  Szín: nemesacél

  Működtetési módja: közelségérzékelő elektronika

  Magasság: 309 mm

  Szélesség: 272 mm

  Mélység: 132 mm

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban