Szellőztető rendszer – Tudnivalók

 • Központi hővisszanyerős szellőztető berendezések

  A hővisszanyerős integrált szellőzőberendezések a fűtés, hűtés és melegvíz-készítés funkciókat is ellátják. Termékeinket új építésű ingatlanokhoz ajánljuk, figyelembe véve a jelenlegi jogszabályok energiahatékonysági előírásait, a közel nulla energiafogyasztást, valamint a szükséges légcsere értékeket. Jó hír, hogy a STIEBEL ELTRON szellőzőberendezéseivel minden törvényi előírás könnyen teljesíthető - a szellőztető készülékek magas hatékonyságáról nem is beszélve. 

  Bővebb termékinformációk

  Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető berendezés

  Az egyhelyiséges szellőztető készülékeket elsősorban felújításokhoz ajánljuk, valamint speciális páratartalom-problémák esetén. A decentralizált szellőztető egységek minden helyiségben egymástól függetlenül működnek - ez különösen kívánatos lehet fürdőszobákban és konyhákban, ahol gyakran tapasztalható magasabb páratartalom. A berendezések ugyanakkor összekapcsolhatók, így biztosítva az optimális szellőzést a teljes lakótérben. Nagy előnyük továbbá az egyszerű telepítés is. 

  Bővebb termékinformációk

  Látogasson el YouTube csatornánkra, ahol számos videót talál a szellőztető berendezések telepítéséről és a szűrőcseréről.

  YouTube csatorna megtekintése