Kompakt tároló egység
HSBC 200 L

 • Termékleírás

  A HSBC 200 integrált melegvíz-tárolónál nem két külön tároló áll egymás mellett, hanem a használati melegvíz-tárolót és a puffertárolót egymás felett, egy készülékben helyezték el. A helyigény így úgyszólván a felére csökkenthető és a készülék szűk térben is felállítható – megnövelve a hasznos alapterületet.

  Kiváló megoldás családi házakhoz.
  A precízen a használathoz igazított HSBC készülék egy hőszivattyúval minden feladatot ellát, ami csak egy családi házban a fűtéssel és a használati melegvíz-ellátással kapcsolatban felmerülhet. És mindezt rendkívül komfortos formátumban teszi.

  HSBC 200 L – a jól felszerelt környezethez igazítva. Az „L” változatban a HSBC 200 azonos előnyöket kínál. A felszereltséget azonban ennél a készüléknél abból a megfontolásból kiindulva alakították ki, hogy a fő funkciókat biztosító részegységek, mint például a szabályozó vagy a töltőszivattyú, már a készüléken kívül be vannak építve vagy a hőszivattyú-oldalon rendelkezésre állnak. Ehhez kiválóan a feladathoz igazított megoldást kínál a levegő-víz hőszivattyút tartalmazó két készlet: WPL 09 és 17 IKCS classic compact plus.


  Műszaki adatok

  Termékszám: 236684

  Ivóvíz-tároló névleges tartalma: 180 l

  A puffertartály névleges befogadóképessége: 100 l

  Energia-felhasználás hatékonysági osztály: B

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban

  Szükséges és további tartozékok