Puffertároló
STH 720-1 Plus

 • Termékleírás

  ALKALMAZÁS:: A hőszivattyús fűtési rendszerek puffertartálya hűtési módban is használható. Ezek a tárolók hidraulikusan leválasztják a térfogatáramokat a hőszivattyúról és a fűtőkörről, meghosszabbítják a hőszivattyú működési idejét és tárolják a fűtési energiát. A névleges tartalomtól függően egy- és kétlakásos családi házakban használható. Tetszés szerint beköthető napkollektoros rendszer támogatása a 'SOL' típusoknál.
  FELSZERELTSÉG:: Közvetlenül habosított hőszigetelésű acéltartály; a hidraulikus csatlakozócsonkok előre kivezetve, egymás felett helyezkednek el; csőcsonkok becsavarható elektromos fűtőtestek tetszés szerinti felszereléséhez. Belső hőcserélő szolár csatlakozóhoz a 'SOL' típusoknál. A tárolótartály burkolata tiszta fehér színű külső műanyag burokból, továbbá szürke színű tárolófedélből és lábtakaró burkolatból áll.
  HATÉKONYSÁG: Csekély hőntartási veszteségek a rendkívül hatékony hőszigetelésnek köszönhetően. Nagy primeroldali térfogatárammal rendelkező hőszivattyúk csatlakoztatására tervezték.


  Műszaki adatok

  Termékszám: 203766

  Névleges térfogat: 703 l

  Magasság: 1890 mm

  Átmérő hőszigeteléssel: 910 mm

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban

  Szükséges és további tartozékok