Hőszivattyú vezérlés
SSzoftver-bővítés KNX STE (távvezérlés)

 • Termékleírás

  Leírás • Az internetátjáró (ISG web) bekötése KNX IP szoftver-verziófrissítéssel az ügyfélszolgálat által kompatibilis hőszivattyú vagy kompatibilis integrált szellőztetőberendezés hálózatba kapcsolásához.

  A szolgáltatás összetevői • A bekötés során kábelen keresztül jön létre a kapcsolat az internetátjáró (ISG) és a hőszivattyú-vezérlés között, valamint a hálózati kapcsolat az útválasztóval. A KNX IP szoftver használatakor ellenőrzi a bővítőszoftver megfelelő telepítését. Az internetátjáró (ISG) által szolgáltatott KNX IP adatok összekapcsolását az épületautomatizálási rendszerrel a helyszínen kell elvégezni. Van egy rövid eligazítás is, és ha szükséges, az internetátjáró (ISG) a falra rögzíthető. Végül jegyzőkönyv készül.

  Előfeltételek • A bekötés során jelen kell lennie a használt épületautomatizálási rendszer rendszerintegrátorának. A bekötéshez a készülék közvetlen közelében DSL kapcsolatnak és ingyenes hálózati kapcsolattal rendelkező útválasztónak (DHCP-képes) kell rendelkezésre állnia. Ha a DSL-útválasztó a szabványos szállítási állapottól eltérően van programozva, akkor a rendszer üzemeltetőjének képesnek kell lennie IP-címet rendelni a útválasztóban lévő internetátjáróhoz (ISG). • A megfelelő internetátjárót (ISG) előzetesen külön kell beszerezni, telepíteni és a honlapon keresztül regisztrálni, valamint tápellátást kell biztosítani. Az ügyfél a honlapon keresztül előre is megrendelheti a kiegészítő KNX IP-szoftvert. A KNX rendszerrel való kommunikációhoz az ügyfél által biztosított KNX IP útválasztó szükséges.

  Jogi tudnivalók • Nem vállalunk felelősséget a teljes rendszer megfelelő tervezéséért, méretezéséért és kivitelezéséért a bekötés eredményeként, amennyiben azt harmadik fél végezte.  Műszaki adatok