Levegő-víz hőszivattyú
WPL 17 ICS classic

 • Termékleírás

  ALKALMAZÁS: Teljesítményszabályozású beltéri inverteres levegő | víz hőszivattyúk Használható fűtő- és melegvíz-üzemben, valamint a visszatérő körfolyamaton keresztül hatékonyan használható hűtésre is. Ideálisan betervezhető új építésű lakóépületekben vagy alacsony rendszerhőmérsékleteken való használatra. Ennél a kivitelnél a légtömlőket felfelé kell csatlakoztatni, ami flexibilitást biztosít a fali átvezetés magassága tekintetében.
  FELSZERELTSÉG/KÉNYELEM: Optimalizált zajcsökkentés integrált hűtőkörrel és leválasztott kompresszorral. Az integrált hőszivattyú-szabályozó lehetővé teszi a fűtőberendezés külső hőmérséklettől függő teljesen automatikus szabályozását, az opcióként kapható ISG modullal kombinálva pedig a berendezés vezérlését az otthoni hálózatban vagy mobil végfelhasználói készülékkel. Beépített hűtőköri adatokat mérő hőmennyiség- és árammérő. A beépített fűtőköri szivattyú az előremenő és a visszatérő ági hőmérséklet függvényében automatikus szabályozással működik. A berendezésbe gyárilag beépítettek egy elektromos vészüzemi/segédfűtést a monoenergetikai üzemhez és az antilegionella-felfűtéshez, egy átváltószelepet a vízmelegítéshez, valamint egy kifúvótömlővel felszerelt biztonsági szelepet. A hűtőkör hermetikusan zárt, gyárilag ellenőrizték annak tömítettségét és R410A biztonsági hűtőközeggel töltötték fel azt.
  HATÉKONYSÁG: Az inverter elvezetett hője a visszatérő hőmérséklet növelésére kerül felhasználásra, ami a berendezés rendszerszintű hatékonyságát növeli. Igénytől függő és energiahatékony körfolyamaton keresztüli keringtetéses leolvasztás.

  FELSZERELÉS: Integrált rezgésleválasztó kialakítás a fűtésrendszerhez való közvetlen csatlakozáshoz. A szerelésre előkészített gyorsadapterrel rendelkező flexibilis légtömlők csökkentik a szerelési ráfordítást, mivel a tömlőket nem kell kézzel rövidíteni vagy tömíteni.  Műszaki adatok

  Termékszám: 236376

  Hőteljesítmény A2/W35 esetében (EN 14511): 5,02 kW

  Hőteljesítmény A-7/W35 esetén (EN 14511): 8,02 kW

  Teljesítménytényező A-7/W35 esetén (EN 14511): 2,63

  Teljesítménytényező A2/W35 esetében (EN 14511): 3,83

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban

  Szükséges és további tartozékok