Letisztult irányvonal: Kompromisszummentes otthon. A biztonságos jövő számít.

Letisztult irányvonalak a biztonságos jövőért

Az elektromos áram a jövő energiahordozója – kamatoztassa következetes gondolkodásunkat


Alkalmazzon Ön is időtálló, villamos energián alapuló épületgépészeti megoldásokat. Az elektromos áram a jövő energiahordozója. A kőolajjal és földgázzal ellentétben korlátlanul rendelkezésre áll, zöldenergiával egyre inkább előállítható és kíméletes a környezeti erőforrásokkal.

Ezért helyezzük a hangsúlyt következetesen a megújuló, energiahatékony épületgépészeti berendezések fejlesztésére és gyártására. Már ma olyan készülékeket kínálunk Önnek, amikkel otthonát - akár új építésű, akár régebbi épületről van szó - felkészítheti a jövőre.

Hatékony épületgépészeti berendezések alkalmazásával Ön is sokat tehet

Kamatoztassa több évtizedes tapasztalatunkat és elhivatottságunkat. Kérjen tanácsot munkatársainktól vagy kivitelező partnereinktől, hogy otthonát közösen felkészíthessük a jövőre.

 


Munkatársaink elérhetősége

Mi mindent megteszünk


Mindig is a 100 %-os teljesítmény nyújtása ösztönzött bennünket. Ez vonatkozik az innovatív termékötletekre és az általunk alkalmazott műszaki megoldások fenntartható, időtálló épületkoncepciók mentén történő megvalósítására. Partnereink és ügyfeleink számára is átélhetővé válik ez a szemlélet a STIEBEL ELTRON Energy Campusban.

Fedezze fel az Energy Campust és ezáltal a STIEBEL ELTRON szemléletet.


Tovább

Fektessen időtálló otthon megteremtésébe innovatív épületgépészeti megoldásokkal. A beruházás megéri Önnek és a környezetnek is.


Milyen megoldásokra keres épületgépészeti berendezéseket?

Fűtés, hűtés, használati melegvíz előállítás, szellőztetés – válasszon a funkciók közül és keresse a termékeink között az Önnek megfelelő megoldást.


Tovább

Letisztul irányvonal a zöld technológia mentén

A környezettudatosság és a hatékonyság ösztönöz bennünket


Idejekorán felismertük, hogy az elektromos áram a jövő energiahordozója. A napból, szélből és vízből nyert zöldenergia regeneratív és környezetkímélő.

A vállalatalapítás óta folyamatosan letisztult irányvonalakat követünk a fejlesztés és gyártás során. Kizárólag zöldenergiával is működtethető, nagy hatékonyságú elektromos termékeket, illetve épületgépészeti megoldásokat állítunk elő.


Tovább

A villamos energiára helyezzük a hangsúlyt, mert

 • az időtálló hőszivattyú-technológia a talajban, vízben és levegőben tárolt, ingyen rendelkezésre álló energiát hasznos hővé alakítja az Ön otthona számára.
 • az elektromos áram, amely a termékeink működtetéséhez szükséges, egyre inkább előállítható zöldenergia segítségével
 • minél hatékonyabban működik egy termék, annál kevesebb elektromos áramra van egyáltalán szüksége


A villamos energia időtálló, egyre inkább megújuló energiaforrásokból kerül előállításra és környezetkímélő


Letisztult irányvonal az INNOVÁCIÓ és a MINŐSÉG mentén

Aki a jövő épületgépészeti rendszereit választja, az már most a jövőben élhet


Világviszonylatban vezető épületgépészeti szolgáltatóként, valamint a mai napig német családi tulajdonban lévő vállalatként az innováció mentén tűzzük ki utunkat mérnökeinkkel és munkatársainkkal közösen.  

"Szakértelmünk minden termékünkben visszaköszön, a mini átfolyós vízmelegítőktől a megújuló energia felhasználásán alapuló fűtési rendszerekig bezárólag“
STIEBEL ELTRON

Meggyőző termékmegoldások


 • a ház körül:
  innovatív termékmegoldások épületgépészeti funkciókra: melegvíz előállítás, fűtés, szellőztetés, hűtés
 • német mérnöki munka:
  az iparág egyik innovációs vezetőjeként a termékek tervezésétől a kivitelezésig következetesen a szakérlemünkre támaszkodunk
 • minőség a fenntartható fejlődés érdekében:
  vállalatunk sikerének kulcsa az előretekintő innováció és a kiváló minőség. A precíz német mérnöki munkára támaszkodunk és büszkék vagyunk a termékeinkre „made by STIEBEL ELTRON“
 • megbízhatóság hosszútávon:
  egyéb szolgáltatásainkra is támaszkodhat a tervezéstől a karbantartásig