Szakmai kiállítások időpontjai

Szeretne részt venni valamelyik rendezvényünkön vagy találkozni munkatársainkkal szakmai kiállításokon? Örömmel látnánk! Itt megtudhatja, mikor és hol találkozhat velünk.

MAHŐSZ konferencia - A hőszivattyú technológia a klímaválság árnyékában

2020 február 12. | Budapest

A Magyar Hőszivattyú Szövetség (MAHŐSZ) egy magas szintű rendezvényt tart hazai és nemzetközi előadók részvételével. A konferencia keretében megoldásokat és jó példákat mutatnak fel arra, hogy a hőszivattyú-technológia hogyan könnyítheti meg és egyszerűsítheti le az átállást egy széndioxid-mentes hazai épületállomány mielőbbi elérésére, és a klímaváltozás hatásainak enyhítésére.

Ahhoz azonban, hogy a hőszivattyú technológia alkalmazásában rejlő lehetőségeket minél jobban kihasználjuk, elengedhetetlen minden érintett szakmai és társadalmi csoport, szervezet és intézmény szerepvállalásának növelése. A MAHŐSZ-rendezvény keretében arra keresnek válaszokat, hogy melyek azok a műszaki-technológiai, pénzügyi, jogszabályi, képzési feladatok, melyekkel ma a hőszivattyú használat minél szélesebb körű elterjedése érdekében szembe kell nézni, és megoldásuk égetővé vált.

A rendezvény szakmai célja, hogy közös gondolkodásra invitáljuk az érintett szakembereket a környezeti energia felhasználásan alapuló és működése közben hasznos energiát előállító technológia várható hatásairól.

Regisztrációs lap és részletes program letöltése

Pollack Expo

2020. február 27-28. | Pécs

Egy év nagy idő egy ipari cég és egy egyetemi kar életében! Egy év alatt egy kezdő cégből jól teljesítő, nyereséges vállalkozás válhat, vagy átírhatja a piacvezetők körét egy új fejlesztés. Évről-évre a Pollack Expo az egyik legjobb fórum arra, hogy ezek az örömteli információk eljussanak a szakmabeliekhez és az egyetemi szereplőkhöz egyaránt.

Cégünk kiállítóként idén is részt vesz a szakmai konferencián, ahol szívesen fogadunk minden érdeklődőt.

További információ: www.pollackexpo.hu

Szerelői reggeli viszonteladó partnereinknél

Idén a Szerelvénybolt Kft. üzleteiben is találkozhatnak velünk személyesen.

A szerelői reggeli eseménysorozat során az épületgépészeti szakma szakértő gyártóit, és ugyanezen területen tevékenykedő partnereiket és vásárlóikat hozza össze a szervező egy finom, közös reggeli keretében. 

 

További részletek