Felújítás a nagyobb energiafüggetlenségért

A függetlenség szabadságot jelent. Pontosan ezt érheti el az energiafelhasználás területén, modern hőszivattyúk segítségével.

Decentrális energiaellátás

Egyszeri beruházás, hosszútávú megtérülés. Az energiafelhasználás újragondolásával Ön az ingatlan értékét növeli, valamint teljesíti az aktuális és jelenleg ismert jövőbeli energiahatékonysági normákat. Korábbi építésű ingatlanok esetében gyakran nagy megtakarítási lehetőségek kínálkoznak. Az épület falazatának leszigetelésével is jelentős eredmény érhető el. Önmagában vagy akár a meglévő fűtési rendszer kiegészítéseként is érdemes beruházni egy hőszivattyús rendszerbe. Leginkább a régebbi építésű ingatlanok esetében gyakori a gyors megtérülés.

Az energiaellátás biztosítása

Klímaváltozás, az olaj- és gázkészletek véges rendelkezésre állása és az ezzel összefüggő ingadozó energiaárak. Az energiafelhasználás újragondolásával függetlenítheti magát a gáz- és olajárak változásától. Ezt például egy megújuló energiaforrásból működtetett hőszivattyús berendezéssel érheti el, hozzájárulva ezzel a környezetvédelemhez. 

Fenntarthatóság

Környezetbarát és fenntartható energetikai megoldásokkal Ön is hozzájárul a természetes energiaforrásokkal való felelősségteljes bánásmódhoz. A hőszivattyúk lehetővé teszik a CO2-kibocsátás jelentős csökkentését és teljesen emissziómentesen működnek. A modern hővisszanyerős szellőztető berendezések az energia akár 90%-át is visszanyerik, amely egyébként az ablakon keresztül történő szellőztetésnél a szabadba távozna. Szolár vagy fotovoltaikus egységekkel kombinálva egy igencsak hatékony komplex rendszert alakíthat ki.


"Nálunk van a dolgok megváltoztatásához szükséges energia. Ezért foglalkozunk 40 éve megújuló energiaforrásokat hasznosító fűtési rendszerekkel."
STIEBEL ELTRON

Hőszivattyú házfelújításkor? Innovatív épületgépészeti akadémiánkon a hőszivattyú beépítésével elvégzett ingatlanfelújításról tudhat meg információkat. Tekintse meg német nyelvű videónkat."A hagyományos kazán gázt vagy olajat éget el. A hőszivattyú nem. Zöldenergiát hasznosít, amely korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre."
Hőszivattyúk. Mert a természet tele van energiával.

Szakértői tippek szakemberektől

A megfelelő hőszivattyús rendszer kiválasztásánál és megtervezésénél számos részletre szükséges odafigyelni. Laikusként ez kihívást jelenthet.

Kérje hőszivattyús rendszerekkel foglalkozó munkatársaink vagy kivitelező partnereink segítségét a megfelelő hőszivattyú kiválasztásához.