LWZ 8 CS Premium

 • Termékleírás

  Az LWZ 8 CS Premium a szellőztetés, a fűtés, a melegvíz-készítés és a hűtés négy funkcióját ötvözi olyan hatékonyan és elegánsan, mint semmilyen más modell. Egyedülálló siker, amely csak a legmodernebb inverteres technológia alkalmazása révén vált lehetővé.

  Meggyőző technológia csendes köntösbe bújtatva.
  Az LWZ 8 CS alig több mint egy négyzetméteren nem csupán számos kényelmi követelményt teljesít, hanem egyúttal különösen csendesen is működik. Az inverteres technológián kívül erről mindenekelőtt a készülék igényes hangszigetelése gondoskodik.

  Technológia, amely többet tud.
  Az LWZ 8 CS Premium kombinálható mind hőtermelő, mind pedig áramtermelő szolár rendszerekkel. Nem csupán hatékonyabb működést biztosít, hanem az önállóan termelt fotovoltaikus áramnak köszönhetően gyakorlatilag függetlenít az emelkedő energiaáraktól.


  Csatlakozzon a STIEBEL ELTRON partner portálhoz!

  A STIEBEL ELTRON üzleti partnereként hozzáférhet aktuális árlistánkhoz, termékeink műszaki dokumentumaihoz, műszaki rajzokhoz, digitális eszközökhöz, valamint értesülhet marketing tevékenységeinkről, marketing eszközökről, illetve online vagy személyes képzéseinkről.

  Regisztrálok

  Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

  Kapcsolatfelvétel

  Műszaki adatok

  Termékszám: 201290

  Hőteljesítmény A2/W35 esetében (EN 14511): 5,16 kW

  Hőteljesítmény A-7/W35 esetén (EN 14511): 8,34 kW

  Teljesítménytényező A2/W35 esetében (EN 14511): 3,74

  Teljesítménytényező A-7/W35 esetén (EN 14511): 2,61

  Valamennyi megjelenítése

  Letöltés PDF formátumban

  Szükséges és további tartozékok