Mit kell tudni a kisméretű átfolyós vízmelegítőkről?


A praktikus és maximálisan megbízható kisméretű átfolyós vízmelegítők rendkívül gazdaságos vízmelegítést tesznek lehetővé számunkra. A kis méretük ellenére rendkívül nagy fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, amelynek köszönhetőn azonnal megkapjuk a szükséges melegvizet.

 

Miért érdemes átfolyó vízmelegítőt választani otthonunkba?

Az átfolyó vízmelegítők egyik legnagyobb előnye, hogy minimális a hőveszteség működés közben, hiszen a felfűtött víz azonnal felhasználásra is kerül.


Két típusra osztjuk az átfolyó vízmelegítőket:

 

  • túlnyomásos (nyomás alá helyezhető)

  • nyomásmentes

 

A STIEBEL ELTRON kínálatában mindkét típusú vízmelegítő megtalálható. Válassza a legmegfelelőbb készüléket!A túlnyomásos (nyomás alá helyezhető) rendszerű készülékeket közvetlenül a vízvezeték rendszerhez csatlakoztatják. A teljesítményük akár a 30kW-ot is elérhetik és egyszerre több fogyasztási pontot is képesek ellátni.

 

A nyomásmentes készülékek 2 kW teljesítményűek, és egy speciális nyomásmentes szerelvény segítségével egy fogyasztási pont vízmelegítését tudják kiszolgálni.


A STIEBEL ELTRON átfolyós vízmelegítői kiváló választást jelentenek abban az esetben, ha kisebb mennyiségben, rövid ideig van szüksége melegvízre.

Helytakarékos megoldások a STIEBEL ELTRON kínálatában

Az átfolyós vízmelegítők a kis méretüknek köszönhetően rendkívül praktikus megoldást jelentenek a melegvíz előállítására. Bár csak egy-két fogyasztási helyet képesek kiszolgálni, egyből meleg vizet kapunk, akkor amikor szükségünk van rá.

Elsősorban mosdókagylók és mosogatók közelében érdemes elhelyezni.


További előny: egyszerű telepítés

A kis átfolyós vízmelegítők működtetéséhez egy elektromos csatlakozási pontra van szükség, üzembehelyezéskor egyszerűen csak csatlakoztatni kell a hálózathoz.

Olvasson el minden fontos információt a a kisméretű átfolyós vízmelegítőkkel kapcsolatban a STIEBEL ELTRON oldalán.