Minden, amit a kézszárítókról tudni kell


Bár a járványidőszak már lecsengeni látszik, ettől függetlenül a hideg időszak magával hozhatja az influenza-szezont is. Ilyenkor fokozottan ügyelni kell a higiéniára és a kézmosásra, amely után a kézszárító alkalmazása lehet az egyik legbiztonságosabb módszer. A STIEBEL ELTRON kínálatában számos típus megtalálható, amelyek igazodnak a különböző igényekhez.

 

Irodák, vendéglátóhelyek vagy akár hotelek mosdóinak tökéletes kiegészítője lehet a kézszárító. Ezeken a területeken általában magasabbak a higiéniai elvárások a nagyobb létszámú ügyfélforgalom miatt. Emiatt fontos alkalmazkodni és egy magasabb szintű kézhigénés protokollt kialakítani. Az érintésmentes ki-és bekapcsolásnak köszönhetően ezek a készülékek mindenképpen megfelelnek ezeknek az előírásoknak. 

 

A nagy forgalmú csomópontokon, helyszíneken elhelyezett készülékek szempontjából fontos a gyorsaság is. Kézszárítóink segítségével már 10-15 másodperc alatt elérhető a kívánt eredmény. Halk működésüknek köszönhetően elkerülhetőek a felesleges zaj-és hanghatások is.

 

Meleglevegős kézszárítók

 

Meleg levegős készülékeink halkan és higiénikusan szárítanak. A gyengébb légáramlás és a halkabb működés kiválóan alkalmassá teszi csendesebb környezetbe, például hotelek és éttermek számára.

 

Nagy sebességű kézszárítók

 

Száraz kezek pillanatok alatt. Az erős, koncentrált, 300 km/ órát meghaladó légáramlás teljesen érintésmentesen és gyorsan biztosítja a kézszárítást.

Tekintse meg kínálatunkat, biztosítjuk, hogy találni fog az igényeinek megfelelő készüléket! Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot!