Elektromos átfolyós vízmelegítő használatával vége a váratlan hideg zuhanynak

Rengeteg információ kering az interneten az elektromos átfolyós vízmelegítő használatával kapcsolatban, melyek legtöbbje ma már egyáltalán nem állja meg a helyét.

Ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Nézzük, miért jó 2021-ben elektromos átfolyós vízmelegítőt beépíteni akár újonnan épülő házába, akár meglévő lakása korszerűsítésekor.

 

A legtöbb energiát kétségkívül a fűtés és a melegvíz előállítás igényli a mai háztartásokban.

A STIEBEL ELTRONNÁL nap mint nap olyan technológiák fejlesztésén dolgozunk, melyek csökkentik a felhasznált energia mennyiségét, ezzel fenntarthatóbbá és költséghatékonyabbá téve az épületek fűtését, valamint a melegvíz előállítását.

 

Az elektromos decentralizált átfolyós vízmelegítők lényege, hogy minden helyiségben, ahol melegvízre van szükség, külön vízmelegítőt helyezünk el.

Mik ennek az előnyei?

1. Energiahatékony


A melegvíznek nem kell hosszú utat megtennie a tartályból a csővezetéken keresztül mire a megfelelő helyre érkezik. Ez amellett, hogy megkímél bennünket a kellemetlen hidegtől, takarékos is, hiszen nem kell több liter vizet feleslegesen leengednünk a lefolyón. 

 

Mivel a melegvíz előállítása közvetlenül a felhasználás helyén történik, a felmelegített víz tárolásából és melegen tartásából származó költségeket is megspórolhatjuk. Az átfolyós vízmelegítő csak annyi energiát használ fel a víz melegítésére, amennyi valóban szükséges.

2. Kényelmes


Az átfolyós vízmelegítővel egyetlen pillanat alatt pontosan az általunk beállított hőmérsékletű vízzel zuhanyozhatunk, mosogathatunk, vagy moshatjuk meg a kezünket.

 

A váratlan hideg zuhanyoknak is vége! Decentralizált átfolyós vízmelegítők használata esetén minden helyiségben külön készülék gondoskodik a melegvíz előállításáról. Így elkerülhető a kellemetlen érzés, amikor zuhanyzás közben valaki mosogatni kezd, ezért a zuhanyból érkező víz hőmérséklete váratlanul visszaesik.

3. Helytakarékos


Az átfolyós vízmelegítők sokkal kevesebb helyet foglalnak, mint egy villanybojler, vagy egy kazán, így ideális olyan kis helyiségbe, ahol minden négyzetcentiméternyi hely számít.

Legyen önnél is első a fenntarthatóság és az energiatakarékosság!


Az elektromos átfolyós vízmelegítő működésének alapfeltétele, hogy a műszaki paramétereknek megfelelő elektromos hálózat álljon rendelkezésre a telepítés helyén. Amennyiben elektromos átfolyós vízmelegítő telepítését tervezi, keressen bennünket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Nézze meg kínálatunkat!