A legújabb generációs vízmelegítő: hőszivattyús bojler


A villanybojlerek közé tartozik a legújabb kivitelezésű hőszivattyús bojler. A rendkívül energiatakarékos hőszivattyú működési elvét belecsempészték a villanybojlerbe, így biztosítva az energiatakarékos vízmelegítést.

 

A hőszivattyús bojler egy fürdőszobai melegvíz előállítására használható eszköz, amely a levegőből veszi fel az energiát és ezt használja arra, hogy felmelegítse a benne lévő vizet. Így mindig rendelkezésünkre áll a tökéletes hőmérsékletű melegvíz, mindez energiatakarékos és környezetbarát módon.

 

Egy családi ház energiaigényének jelentős részét a melegvíz előállítás teszi ki, éppen emiatt egyre népszerűbbek a hőszivattyús rendszerek, segítségükkel teljesen megújuló energiával tudunk melegvizet használni.

A legújabb fejlesztésű SHP-A 220 Plus hőszivattyús bojler hatékonyan kombinálja a hagyományos elektromos és a megújuló hőszivattyús energia felhasználási módot is, mindemellett a kiválóan szigetelt tartálynak köszönhetően nagy teljesítményértékekkel is rendelkezik.

 

Ez azt jelenti, hogy mindig rendelkezésre áll a melegvíz, amikor fürdéshez vagy zuhanyzáshoz szükség van rá - mindez alacsony energiafogyasztás mellett.

Miért érdemes hőszivattyús bojlert használni?


A hőszivattyús rendszerek minimális karbantartási feladatokat igényelnek. Elegendő lehet évente akár egy, saját kezű ellenőrzés is. Azonban időközönként (évente) érdemes szakemberrel elvégeztetni az átvizsgálást, hogy biztosan minden jól működjön. 

 

Részesítse előnyben a megújuló energiaforrást és használjon melegvíz előállítására hőszivattyús bojlert, a kínálatunkban megtalálható bojlerek minden igényt kielégítenek.

 

Környezetbarát működés. A fosszilis tüzelőanyagok használata napjainkban egyre fontosabb feladatnak számít, ezért szokták előnyben részesíteni a hőszivattyús megoldásokat. A hőszivattyús bojler fosszilis tüzelőanyagok felhasználása nélkül, teljes mértékben környezetbarát módon gondoskodik a melegvizünk előállításáról.

A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható SHP-A 300 Plus, tökéletes választás lehet:

 

  • használati melegvíz-hőmérséklet 65 °C-ig

  • intelligens hálózatba való bekötés

  • karbantartást nem igénylő tartályvédelem

  • A+ értékkel a lehető legmagasabb energiahatékonyságú


Az azonnal csatlakoztatható melegvíz hőszivattyú gyors és hatékony megoldást nyújt otthonában, a víz felmelegítéséhez szükséges energia akár 70%-át a környezetben lévő levegőből nyeri.

 

Használjon megújuló energiaforrást és állítsa elő a használati melegvizet hőszivattyú segítségével, válasszon a STIEBEL ELTRON kínálatából!