A készülék működési programjainak beállítása

Energiát és költségeket takaríthat meg az üzemeltetési programokkal: A fűtési szezon végén aktiválja a melegvíz üzemmódot az LWZ integrált készülékén, hogy az csak meleg vizet szolgáltasson. Nyaralni megy? Használja az éjszakai üzemmódot a helyiség hőmérsékletének csökkentéséhez és az energiatakarékossághoz. Segédvideónkban bemutatjuk, hogyan.

Működési módok beállítása: Tippek a nappali, éjszakai és melegvíz üzemmódokhoz

Nappali üzemmód: Ezt az üzemmódot napközben ajánljuk használni, amikor emberek tartózkodnak a házban. Nappali üzemmódban a fűtés a beállított nappali beállítási pontokkal működik. A használati melegvíz-fűtést és a szellőzést a nappali üzemmód nem befolyásolja. Ezek mindig a beállított időprogram szerint működnek.

Éjszakai üzemmód: Ezt az üzemmódot az éjszakai időszakra ajánljuk, vagy napközben, amikor senki sincs a házban.  Éjszakai üzemmódban a fűtés a beállított éjszakai beállítási pontokkal működik. A használati melegvíz-fűtést és a szellőzést ez nem befolyásolja. Ezek mindig a beállított időprogram szerint működnek.

Melegvíz üzemmód: Ezt az üzemmódot akkor ajánljuk, ha a fűtési időszak véget ért, és csak meleg vizet kell biztosítani (nyári üzemmód). A melegvíz üzemmód a beállított időprogramok szerint aktiválódik. Az aktuális ki- és bekapcsolási időpárhoz a melegvíz napi beállításai kapcsolódnak, a fűtés kikapcsol, kivéve a fagyvédelmi funkciót. A szellőzést a melegvíz üzemmód nem befolyásolja.