Komfort, ECO és melegvíz üzemmód beállítása

A hőszivattyú vezérlés programjainak beállítása

Energiát és költségeket takaríthat meg az üzemeltetési programokkal: A fűtési szezon végén aktiválja a melegvíz üzemmódot a hőszivattyúján, hogy az nyári üzemmódban csak meleg vizet szolgáltasson. Nyaralni megy? Ne felejtse el bekapcsolni hőszivattyúja ECO üzemmódját! Segédvideónkban bemutatjuk, hogyan.

Tippek a komfort, ECO és melegvíz üzemmódhoz

Komfort üzemmód: Ezt az üzemmódot akkor ajánljuk, ha alacsony energiafelhasználású házban lakik, és nincs szükség a hőmérséklet csökkentésére. A fűtőkör állandó komfort hőmérsékleten marad (fűtőkör 1 és fűtőkör 2). A melegvíz fűtése az időprogram szerint történik.

ECO üzemmód: Energiatakarékos tipp a hétvégi nyaralás alatt! A fűtőkör állandó ECO-hőmérsékleten marad (fűtőkör 1 és fűtőkör 2). A használati melegvíz fűtése az időprogram szerint történik.

Melegvíz üzemmód: A fűtési időszaknak vége, és csak használati melegvízre van szüksége otthonában (nyári üzemmód). Ebben az üzemmódban a melegvíz előállítása a kiválasztott idősávban történik. Ha az időprogram aktív, akkor a melegvíztárolóban lévő víz a komfort beállítások szerint kerül melegítésre. Más időpontokban a melegvíz az ECO-beállítások alapján készül. Fűtési üzemmódban a fagyvédelmi funkció aktiválódik.