A szobahőmérséklet és a fűtési program beállítása

Az egyéni szobahőmérséklet és a fűtési program beállítása az LWZ 8 C Premium késszülék vezérlésében

Állítsa be gyorsan és egyszerűen a kívánt hőmérsékletet az LWZ integrál szellőztető rendszer vezérlésében. Energiatakarékos tipp az LWZ készülékéhez: Használja az egyéni fűtési programot, hogy csak akkor fűtsön, amikor valóban szüksége van rá. Éjszakai üzemmódban alacsonyabb szobahőmérsékletet határozhat meg, mint nappali üzemmódban. A helyiséghőmérsékletet éjszakai üzemmódban beállíthatja például napközben, amikor néhány órát nem tartózkodik otthon, vagy éjszaka - ezekben az időszakokban a helyiséghőmérséklet az Ön által beállított értékre csökken. Segédvideóink lépésről lépésre elmagyarázza a vonatkozó beállításokat.

Állítsa be a szobahőmérsékletet

Megjegyzés a szobahőmérséklet beállításához

A helyiség beállított hőmérsékletének megváltoztatása a fűtési görbe párhuzamos eltolódását okozza. Minél magasabbra van beállítva a helyiség hőmérséklete, annál magasabb energiaköltségekre számíthat.

A fűtési program beállítása

A fűtési program beállítása: energiaköltségek megtakarítása, ECO funkció használata

A FŰTÉSI PROGRAM menüpontban megadhatja, hogy a készülék mikor és milyen gyakran fűtsön nappali fűtési üzemmódban (szobahőmérséklet) a különböző fűtőkörökhöz. Más időpontokban a készülék éjszakai üzemmódban fűt. Lehetősége van a fűtés beállítására 

  • a hét minden egyes napjára külön
  • Hétfőtől péntekig (Hé - Pé)
  • szombat és vasárnap (Szo - Va)
  • egész hétre (Hé - Va)

Naponta három kapcsolási időpárt állíthat be. A három kapcsolási időpár az óra jobb oldalán lévő kijelzőn látható. Egy kapcsolási időpár a kezdési és a befejezési időből áll, amikor a készülék visszatér a korábbi állapotába. Az idő megadása 15 perces lépésekben történik.

Az LWZ 8 CS Premium fűtési programjának beállítására vonatkozó megjegyzések

Sajnos nem lehetséges a programot éjfél (00:00) utánra állítani - ehhez az alkalmazáshoz két kapcsolási időt kell beállítani.