Hőszivattyús rendszerek beüzemelése

A hőszivattyúk beüzemelésének előfeltétele - a szakszerűen befejezett kivitelezésen felül - a kitöltött üzembehelyezési nyomtatvány elküldése. Kérjük, olvassák el figyelmesen és töltsék ki az alábbi linkről letölthető dokumentumot!

A kitöltött jegyzőkönyvet az attila.horvath@stiebel-eltron.hu email címre küldjék. 

Beüzemelést 2021. január 4 után tudunk vállalni. Az időpont kiválasztásánál vegyék figyelembe, hogy a levegő-víz hőszivattyú beüzemelése akkor lehetséges, ha a napi átlag hőmérséklet O° C fölött van!

Az esetleges, felmerült javítási igényeket kérjük jelezzék honlapunkon -a szokásos ügymenetben, a Szolgáltatások/ Szerviz menüpont alatt – a hőszivattyús és szellőztető rendszerek szerviz igénybejelentőjén keresztül.

A korlátozások okozta ügyviteli idő meghosszabbodása miatt  türelmüket és megértésüket kérjük!

A STIEBEL ELTRON Kft. mindent megtesz a vírusfertőzés terjedésének megfékezése érdekében. Amint az egészségügyi vészhelyzet rendeződik, cégünk ismét teljes kapacitással áll az Önök rendelkezésére!

STE üzembehelyezési nyomtatvány

Hőszivattyús rendszerek karbantartása

Hőszivattyúk és szellőztető készülékek karbantartására árajánlatot és időpontot az attila.horvath@stiebel-eltron.hu e-mail címen tudnak kérni. 

 

 

Karbantartási időszak: március 1. - augusztus 31. között.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a karbantartási időszaktól eltérő időben a szervíz és beüzemelés feladatok kapnak prioritást. Megértésüket köszönjük.